Τα 2 βασικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ (και το παράδειγμα του Απόλλωνα)




Το ότι ο ΑΠΟΕΛ βάδιζε λάθος, φάνηκε από τα φιλικά στην Αυστρία. Ο φετινός ΑΠΟΕΛ, ενώ μπορεί να έχει κατοχή της μπάλας είναι ΑΝΟΥΣΙΟΣ και έχει δύο πολύ σημαντικά προβλήματα που τον αποδομούν ως ομάδα.
Στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που επιτυγχάνει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλό του. Τόσο απλά…

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ, καταφέρνει να έχει μια ανούσια υπεροχή όμως ΔΕΧΕΤΑΙ  ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ! Οι αντίπαλοι του, σχεδόν σε κάθε σοβαρή επίθεση που του κάνουν (αλλά και σε μερικές αστείες) σκοράρουν! (Εδώ δεν μπορεί κάθε ΑΠΟΕΛίστας να μην λοξοκοιτάξει προς τη Λεμεσό και τον Απόλλωνα όπου βρίσκεται ένας αμυντικός που πέρσι, με την εισδοχή του στην ομάδα, την έστρωσε αμυντικά. Ο παίκτης αυτός ονομάζεται Καρυπίδης, ο ΑΠΟΕΛ τον έδιωξε κακήν κακώς και φέτος αυτός θα παίξει στους ομίλους του Europa League)!

Ένα άλλο σοβαρό μειονέκτημα του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι το γεγονός ότι σκοράρει με το σταγονόμετρο… Δεν έχει τον παίκτη που θα τελειώσει έυκολα τη φάση και θα βάλει γκολ. Στο Super Cup κερδίσαμε με μια καραμπόλα. Με την Μάριμπορ είχαμε την υπεροχή 90 λεπτά μέσα στο ΓΣΠ αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Μέσα στη Σλοβενία ξέραμε ότι θέλαμε 1 γκολ για να προκριθούμε και δεν τα καταφέραμε… Στο Βέλγιο με τη Ζούλτε σκοράραμε στο 90 μετά από εκείνη την απίστευτη φάση με τον Αλεξάνδρου ενώ στο ΓΣΠ βάλαμε ένα γκολ με τον Αλωνεύτη που παρολίγο να μην περάσει την γραμμή…
Ένα άλλο λοξοκοίταγμα αξίζει προς τον Απόλλωνα και τη διοίκηση Κύρζη που τόλμησε, ρίσκαρε, έφερε τον Σαγκόι. Ο Αργεντινός έβγαλε τα λεφτά του μέσα σε ένα βράδυ με τα γκολ που πέτυχε απέναντι στη Νις και οδηγώντας την ομάδα του στους ομίλους. Αντίθετα, εμείς παίζουμε χωρίς «δεκάρι» και χωρίς γκολτζή…

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Ούτε η τύχη, ούτε η διαιτησία φταίει σε κάτι! Εμείς, τα λάθη και οι επιλογές μας (διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας) φέραμε την ομάδα στην ίδια τραγική θέση με τις υπόλοιπες του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου