Όλα τριγύρω αλλάζουνε…




Ο ΑΠΟΕΛ (όπως και όλες οι ομάδες) αποτελείται από τέσσερεις συνιστώσες:  1. Την ομάδα (δηλαδή του έμψυχο υλικό – τους ποδοσφαιριστές), 2. Την τεχνική ηγεσία (προπονητική ομάδα), 3. Την διοίκηση και 4. Τον κόσμο του.

Για να πετύχει τους στόχους της μια ομάδα θα πρέπει οι τέσσερεις πιο πάνω συνιστώσες να κάνουν καλά τη δουλειά τους (η κάθε μια το κομμάτι που της αναλογεί). Όποια από τις συνιστώσες δεν κάνει καλά τη δουλειά της πρέπει να αλλάζει (είτε να αντικαθίσταται είτε να αλλάζει τρόπο λειτουργίας).

Η τεχνική ομάδα έχει ήδη αλλάξει ολόκληρη αντικαθιστώντας την πλήρως αποτυχημένη (μπορούμε πλέον να το λέμε ελεύθερα)  επιλογή του Πάολο Σέρτζιο και των συνεργατών του…

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που δεν κατάλαβαν σε ποια ομάδα ήρθαν, ή που δεν μπορούν να προσφέρουν, θα φύγουν σε λίγες μέρες και θα αντικατασταθούν με νέους.

Η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου (η οποία έκανε τον κύκλο της και την οποία ευχαριστούμε για όσα πέτυχε), φαίνεται ότι δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει αυτή την χρονική περίοδο και έτσι θα αποχωρήσει. Στη θέση της θα μπει στις 4 Δεκεμβρίου μια νέα διοίκηση με φιλοδοξίες και όρεξη να ανεβάσει τον ΑΠΟΕΛ ξανά εκεί που του αξίζει…

Και πάμε τώρα στην πιο δύσκολη, ίσως, από όλες τις συνιστώσες: τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φυσικά και δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντικατασταθεί. Μπορεί όμως να αλλάξει βοηθώντας την ομάδα. Μπορεί και θα πρέπει να αγκαλιάσει και να στηρίξει τις πιο πάνω συνιστώσες της ομάδας. Μπορεί και πρέπει να προστατεύσει την ομάδα από νέες τιμωρίες και αποκλεισμούς έδρας!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε λοιπόν. Ας ευχηθούμε όμως πως τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως το γνωστό τραγούδι που λέει «όλα τριγύρω αλλάζουνε μα όλα τα ίδια μένουν…» Ας ωθήσουμε τα πράγματα ώστε να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να πάμε μπροστά και να κάνουμε το σύνθημα ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πραγματικότητα!
Δεν είναι αργά… Προλαβαίνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου