ΑΠΟΕΛ-Χόχοι: 1-1 (μερικές σκέψεις για τον αγώνα – και όχι μόνο…)




Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Για ακόμα μια φορά φέτος, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την χειρότερη Ομόνοια των τελευταίων χρόνων και πετάξαμε ακόμα 2 βαθμούς μέσα στο ΓΣΠ.
Παρόλο ότι προηγηθήκαμε (απέναντι στην πέμπτη βαθμολογικά ομάδα του πρωταθλήματος), μέσα στο γήπεδό μας, μπροστά στο κόσμο μας και καταφέραμε να ισοφαριστούμε σε μια ακόμα φάση όπου οι αντίπαλοί μας έπαιξαν βόλεϊ μέσα στη μικρή μας περιοχή….  Το εύκολο γκολ και πάλι απουσίαζε  (όπως απουσιάζει και ο σέντερ φορ που περιμένουμε εδώ και μήνες) ενώ παίκτες κλειδιά της ομάδας για ακόμα μια φορά φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων! Τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγικά αν σκεφτεί κανείς ότι παίζαμε και για ένα διάστημα με παίκτη περισσότερο (μετά την αποβολή του Μαρκάσα)…
Εδώ και αγωνιστικές ακροβατούμε και παίζουμε με τη φωτιά και εδώ που (μόνοι μας φέραμε τα πράγματα) αντί να παίζουμε κάθε αγώνα σαν τελικό, δεν ανταποκρινόμαστε όπως πρέπει στους πιο καθοριστικούς αγώνες!
Το ΓΣΠ
Το πάλαι ποτέ κάστρο του ΓΣΠ, φέτος το καταντήσαμε το μικρό σπίτι στο Λιβάδι όπου κάποιες ομάδες που άλλοτε δεινοπαθούσαν έρχονται και κάνουν πικ νικ. Φέτος στο γήπεδό μας χάσαμε 4 βαθμούς από την ημι-διαλυμένη Ομόνοια, 3 από την Ανόρθωση, 3 από την ΑΕΚ και 2 από την Αλκή!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ!
Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο η πιο ιστορική (και η πιο λαοφιλής πλέον) ομάδα της Κύπρου! Είναι και η ομάδα με τον υψηλότερο προυπολογισμό και τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου