60 (χαμένα) λεπτά με τον Τσουρούλη!

Προκειμένου να μας πείσει να παρακολουθήσουμε την εκπομπή του «60 λεπτά» ο δημοσιογράφος του Σίγμα Χρύσανθος Τσουρούλης διαφήμιζε ότι θα ξεσκεπάσει τα κακώς κείμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρό, ότι θα αποκαλύψει κρυφά συμβόλαια ποδοσφαιριστών, ότι θα βγάλει στη φόρα το ξέπλυμα χρήματος που γίνεται από παράγοντες μέσω ποδοσφαίρου, ότι θα, θα, θα…

Μέχρι και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τον έβγαλαν για να μας τάξει ότι έχει ατράνταχτα στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψει και τα οποία θα μας συγκλονίσουν… Τελικά, οφείλω να το ομολογήσω ! Κάθισα και παρακολούθησα την εκπομπή του και αντί να δω συγκλονιστικές αποκαλύψεις και κρυφές κάμερες (όπως είχε στη προηγούμενη του εκπομπή που εξέθετε τους παπάδες που τα «έπαιρναν» για γάμους) παρακολούθησα μια χλιαρή εκπομπή που δεν είχε απολυτός ΤΙΠΟΤΑ να πει. Απλά, αναπαράγοντας – χωρίς στοιχεία - κουβέντες του καφενέ, και βγάζοντας κάποιον με κρυμμένο πρόσωπο που παρίστανε –αλλά κανένα δεν έπειθε – τον παράγοντα «μεγάλης ομάδας» κατέληξε να τσακώνεται με τον Σάντη της Ανόρθωσης (ο οποίος υπερασπιζόταν την ΚΟΠ).

Αναρωτιέστε γιατί ο τόσο διεισδυτικός δημοσιογράφος έκανε εκπομπή με τόσο δημοφιλές θέμα χωρίς στην ουσία να μας πει αυτά που μας έταζε? Η απάντηση βρίσκεται (για όσους την πρόσεξαν) στην αρχή της εκπομπής… Πριν καν ο Τσουρούλης βάλει την αντίστροφη μέτρηση να τρέχει… Όταν ο δημοσιογράφος μας ξεκαθάρισε την θέση και τις προθέσεις του:

«Επειδή πήρα πολλά τηλεφωνήματα, θέλω να τονίσω εμφαντικά! Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! Επαναλαμβάνω για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση… Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!».

Ο νοών, νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου