Ο πανικός των κινέζων, ο ψυχολογικός πόλεμος και ο κ. Μακρίδης!

Το έκαναν ξανά!
Και στο τέλος της περσινής κανονικής περιόδου, όταν οι κινέζοι έβλεπαν τον ΑΠΟΕΛ να τερματίζει πρώτος, αφού πανικοβλήθηκαν και αφού κατάλαβαν ότι μέσα στο γήπεδο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, σκέφτηκαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να τον ανακόψουν λίγο πριν τα Play Offs. Λίγο μετά διέρρευσε ότι ο ηλίθιος ο Πάολο Κόστα υπέγραψε κρυφά στην χομόνοια και ο βλάκας ο Σκεύος έκανε την πιο ανεξήγητη και ηλίθια προσφυγή που έγινε ποτέ στο κυπριακό το ποδόσφαιρο εναντίων του ΑΠΟΕΛ! Πανικός λόγω Champions League τις τελευταίες μέρες λόγω της μεγάλης επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ να μπει ομίλους του Champion League, οι οπαδοί, οι παίκτες και οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ πετούσαν στους 7 ουρανούς! Οι αντίστοιχοι της χομόνοιας έπεσαν σε βαθιά κατάθλιψη και απόγνωση! Έπρεπε να κάνουν κάτι θεαματικό για να αλλάξουν την ψυχολογία. Για να δείξουν ότι παρόλα τα 10 εκατομμύριο που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο, αυτοί είναι τα "αφεντικά"! Και έκαναν την κίνηση "Κωνσταντίνος Μακρίδης" δίνοντας ακόμα ένα εκατομμύριο στην Μέταλουγκ και 700000 στον παίκτη (για να μην χάνουμε τον λογαριασμό ο Μάστρε Μιλτής μαζί με αυτά του Μακρίδη έχει δώσει μέχρι τώρα πάνω από 15 εκατομμύρια!!!!) Για να καταλάβετε την απόγνωση και τον πανικό των κινέζων σας παρουσιάζω αποσπάσματα από τα forums τους των τελευταίων ημερών: - «Πάει το επιχείρημα μας ότι μόνο εμείς μπορούμε να γεμίσουμε μόνοι μας το ΓΣΠ» - «Δεν γίνετε να έκοψαν αυτοί περισσότερα εισιτήρια από τον Λαό! Κάποια μαφία πρέπει να εκάμαν με τους αριθμούς των εισιτηρίων » - «Καλά πέρσι λέγαμε ότι η Ανόρθωση ήταν τυχερή! Φέτος πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πέρασαν επειδή είχαν ψυχή και τσαμπουκά! Να βάλουμε τους δικούς μας τους παίκτες να βλέπουν συνέχεια τον αγώνα στο βίντεο μπας και παραδειγματιστούν» - «Καταντήσαμε τους παίκτες μας εκατομμυριούχους τουρίστες! Οι ΑΠΟΕΛίστες με πολύ χαμηλότερους μισθούς δίνουν τόσες χαρές στους οπαδούς τους! Εμείς που τους δίνουμε τα πάντα εισπράττουμε μόνο πίκρες!»
- «Μα σοβαρολογούμε τωρά? Θα βλέπουμε τον Σατσιά και τον Ηλία να παίζουν Champions League??????????» - «Τέρμα το επιχείρημα ότι κάποτε κερδίσαμε τον Άγιαξ στη Λευκωσία 4-0! Τι να τους πούμε τώρα αυτούς που μπήκαν ομίλους?» - «Σύντροφοι, από την μέρα που βγάλαμε τον Χριστόφια πρόεδρο δεν είδαμε άσπρη μέρα! Και η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ μπήκαν ομίλους και πήραν πρωτάθλημα ενώ εμείς?» - «Αποκλείεται! Κάποιο μέσω πρέπει να έχουν στην UEFA για να περάσουν! Εκανόνισε τους ο Κουτσοκούμνης και ο Λευκαρίτης!» - «Πάνε στον αέρα τα εκατομμύρια του Μάστρε Μιλτή» - «Με τι ψυχή τώρα θα βλέπουμε τους ΑΠΟΕΛίστες στη δουλειά μας?»
- «Φέτος που θα είναι κουρασμένοι από τους ομίλους, θα είναι η χρονιά μας»
- «Λεμονή ή κέρδισε το ΑΠΟΕΛ και φέρε τον τίτλο ή πήγαινε και εσύ στ’ ανάθεμα!»
- «Να παρετήσουν ούλλοι σιόρ! Να πάμε εμείς να παίζουμε μάππα! Να κάνουμε μια ομάδα από τη θύρα 9 και την ομάδα Futsal και κανεί»
- «Αγαπούλα μου πως σε έχουν καταντήσει έτσι? Από Βασίλισσα Ζητιάνα…» - «Εμείς φταίμε που τους καλοπιάνουμε και τους αππόνουμε αντί να τους σπάσουμε στο ξύλο» - «Φέρτε πίσω τον Καϊάφα! Εγώ θέλω αρχηγό αλήτη!»
- «Τι του έφταιξε ο Οκκάς του Ππουστοκαλαμαρά? Γαμώ το έθνος τους γαμώ»
- «Για όλα φταίει ο Σεραφείμ! Από εκείνον ξεκίνησε η μεγάλη κατρακύλα και ακόμα συνεχίζεται…»
- «Ρε, μα σοβαρομιλούμε??? Επείαν ομονοιάτες στο ματς με το ΑΠΟΕΛ??? Εν τους θέλουμε έτσι ομονοιάτες!»
- «Γαμώ την Κοπεγχάγη εγώ! Αντί να τους βάλει 3 να σιωπίσουν έκατσε και έφαντες!»
- «Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε τον Γιοβάνοβιτς! Μακάρι να είχαμε και εμείς έτσι προπονητή! Εν γίνετε να τον αγοράσει ο μάστρε Μιλτής?»
Προς Μακρίδη:
Κωνσταντίνε, περάσαμε υπέροχες στιγμές στον ΑΠΟΕΛ. Όμως αποδείχτηκες μισθοφόρος και προτίμησες να περάσεις στο απέναντι στρατόπεδο. Πλέον είσαι εχθρός μας! Ότι και αν ακούσεις από εμάς μην έχεις παράπονο…
Κόκα
Για ποιο διεθνή ποδοσφαιριστή βουίζει η Κύπρος ότι συνελήφθηκε να πίνει Κόκα (όχι Κόλα) αλλά λόγω της ιδιότητας του (παίζει στην κυβερνητική ομάδα) η υπόθεση έπεσε στα χαμηλά?
ΑΠΟΕΛ

μέχρι να δω τον Κωστάκη τον Καϊάφα

να παίζει στους Ομίλους του Champions League! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου