Περι Μακρίδη ο λόγος ...

H κριτική ήταν και εξακολουθεί να είναι μεγάλη αναφορικά με το θέμα «Μακρίδη» αλλά και «Σολάρι», έτσι η στήλη αποφάσισε να πάρει θέση και να στηρίξει στο 100% την απόφαση της διοίκησης στην προσπάθεια της να κρατήσει το ισοζύγιο στις τάξεις των οικονομικών απολαβών των ποδοσφαιριστών της Ομάδας. Και εξηγώ.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης που αποτέλεσε προ διετίας ίνδαλμα των Πορτοκαλί και όχι μόνο είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή προτίμησε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του (και δικαίωμα του) και να πάει σε ένα πρωτάθλημα που ίσως, θεωρητικά να είναι ποιοτικότερο από το δικό μας. Το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές μας, κυρίως αυτοί που βρίσκονται σε μια πιο «εύπορη» ηλικία ωστόσο δεν το έκαναν. Προτίμησαν να μείνουν στο «μικρό» ΑΠΟΕΛ, να χύσουν ιδρώτα στις φανέλες τους και να μπουν στους πολυπόθητους ομίλους του Champions League εκεί που καμία Μέταλουργκ ή Pumas ή Αλμέρια (ή ομόνοια) δεν μπήκαν και ούτε πρόκειται να μπουν.

Έχοντας αυτό στο μυαλό της η διοίκηση, δεν θα ήθελε με κανένα τρόπο να ξοδέψει τα λεφτά που κέρδισαν οι «χαμηλόμισθοι» σε πολλαπλάσιο μισθό για τον Μακρίδη που στο κάτω-κάτω της γραφής προ διετίας έπαιρνε τα ίδια λεφτά με τους υπόλοιπους. Αν γινότανε αυτό αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ θα επηρεαζόταν η ψυχολογία όλων αυτών των παιδιών που κατάφεραν τα ακατόρθωτα. Σε μια τέτοια περίπτωση, ούτε ο Μακρίδης αλλά ούτε και κάποια άλλη ακριβοπληρωμένη μονάδα θα μπορούσε να σηκώσει την Ομάδα στις πλάτες τους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ομάδα στηριζόμενο στο ομαδικό πνεύμα, στην άριστη συνεργασία μεταξύ τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και σε καμία περίπτωση αυτές οι ισορροπίες δεν πρέπει να σπάσουν.

Αντιθέτως, αντί να πετάξουμε τόσα λεφτά σε μια και μόνο μονάδα η διοίκηση προτίμησε (και πολύ καλά έκανε) να «επενδύσει» τα λεφτά της σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στην Κοκκινοτριμηθειά μεγαλώνοντας έτσι τα περιουσιακά στοιχεία της Ομάδας, θέτοντας τις βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο μελλοντικά. κάτι που θα υπάρχει εκεί για πολλά χρόνια ακόμη και θα λειτουργεί προς όφελος ολόκληρης της Ομάδας.

Με την προσθήκη του Μακρίδη στην ομάδα που τους ομίλους τους βλέπει μόνο από την Primetel ορισμένοι πειράχτηκαν νιώθοντας την περσινή καλοκαιρινή απογοήτευση κατά το υποτιθέμενο κτίσιμο της dream-team (china-team). Ας μην ξεχνάμε τι έχουμε πετύχει φέτος και ας χειροκροτήσουμε την Ομάδα σε κάθε παιγνίδι.

Και το σημαντικότερο ... ετοιμαστείτε όλοι για περισσότερα ποδοσφαιρικά χαστούκια. Ο Δεκέμβρης εν κοντά ...(τζιαι νομίζω ακούσαμε πολλές φορές το «τούτη τη φορά εννά δείτε»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου