Πρωταθλητές και στο διαδίκτυο!

Σε μια πρόσφατη έρευνα που έχουμε διεξάγει φαίνεται πως η Ομάδα μας είναι πρώτη σε διασημότητα και στο διαδίκτυο. Δια του λόγου του αληθές, διεξήγαμε μια αναζήτηση στην πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης, το Google φυσικά, και βρήκαμε τα εξής:

Με την λέξη-κλειδί «apoel» η μηχανή εντοπίζει 1,370,000 ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στην αγαπημένη μας Ομάδα. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η αναζήτηση με την λέξη-κλειδί «anorthosis» με λιγότερο από τον μισό αριθμό ιστοσελίδων (541,000) από εμάς, ενώ για την λέξη-κλειδί «omonoia» η υπερσύγχρονη αυτή μηχανή αναζήτησης επιστρέφει μόλις 116,000 αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο «anorthosis» όσο και «omonoia» αποτελούν λέξεις που βρίσκονται σε λεξικό της ελληνικής γλώσσας ενώ ο «apoel» δεν είναι και σαφώς θα περίμενε κανείς να συναντήσει λιγότερες ιστοσελίδες που να φέρουν αυτή τη λέξη. Ωστόσο ο Θρύλος σπάει και εδώ ένα ρεκόρ!!!


Επίσης, σε μια άλλη έρευνα που προβήκαμε, αναζητώντας τις πρώτες 100 ιστοσελίδες στην Κύπρο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, συναντούμε την Ομάδα μας να έχει την μοναδική ιστοσελίδα αθλητικού σωματίου (αυτή του apoel.net) στην θέση 56 ενώ για τις υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να ψάξουμε σε θέσεις πέρα από την εκατοστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου