Όλοι εκεί

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν ήταν η καλύτερη για την πρωταθλήτρια ομάδα του Θρύλου. Η ΑΠΟΕΛΑΡΑ που μας κάνει περήφανους ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ έχασε δικαία από την Πέγια και συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αυτή η ήττα μόνο καλό θα μας κάνει αφού είναι μια ευκαιρία να προσγειωθούμε στην Κυπριακή πραγματικότητα και να προχωρήσουμε ενωμένοι για το μεγάλο back to back.
Ξανά ένα τεράστιο ευχάριστο στους θρυλικούς μας παίχτες και στον ΙΒΑΝ για την εξαιρετική δουλεία που κάνει. Ζούμε μεγάλες στιγμές, νιώθουμε απέραντη χαρά και περηφάνια. Η χαρά που νιώσαμε το βράδυ της πρόκρισης δεν ανταλλάζετε με κανένα χρηματοδοτούμενο κυβερνητικό κυπελλάκι.
Η ομάδα μας θα παίξει στην Μαδρίτη, το Πόρτο και το Λονδίνο, την στιγμή που οι ανά το παγκύπριο αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα αρκεστούν στα περίχωρα της Κύπρου και το καναπέ. Τα ταμεία μας θα γεμίσουν καθαρό και τίμιο χρήμα που θα εξασφαλίσουν τον μέλλον του Θρύλου. Απαίτηση μας είναι να χρησιμοποιηθούν τα λεφτά αυτά σε ένα ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, σε έργα υποδομής, στις ακαδημίες και οπού αλλού χρειάζεται για να ζήσουμε ακόμη πιο μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες στο μέλλον . Σίγουρα θα κάνουμε και μεταγραφές, όχι όμως να σπαταληθούν απερίσκεπτα στο κάθε μισθοφόρο.
Και κάτι για την κυβερνητική ομάδα . Ναι ρε είστε ομάδα εξουσίας (αιώνια αποτυχημένη), και καιρός είναι να γίνει μια έρευνα για τα λεφτά που δαπανάτε στην ομάδα σας… Να ξέρετε όμως ότι και να κάνετε δεν θα καταφέρετε ποτέ αυτά που καταφέρνουμε κάθε χρόνο εμείς. Ότι και να κάνετε δεν θα ταξιδέψετε ποτέ στους ομίλους του CHAMPIONS LEAGUE. Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε αγώνα με την CHELSEA, ATHLETICO και PORTO και εσείς με την Σαλαμίνα και τη Δόξα...
Πραγματικά βαρεθήκαμε να τους ακούμε, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Aπό το 2000 και μετά που κάνουν τα πάντα για να πάρουν κάτι και αποτέλεσμα δεν έχουν. Αλλάξανε 200 παίχτες και 50 προπονητές, και πάλιν δε τα καταφέρνουν. Εισηγούμαι στο ΙΒΑΝ όταν τελειώσει το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι να παίζει με την δεύτερη ομάδα με την ευχή να το πάρουν επιτέλους να ησυχάσουμε όλοι. Πέρσι μας πρήξανε με την ομαδάρα τους, τις προσωπικότητες τους, τον επαγγελματισμό τους και τα δείπνα gala. Φέτος πάλι με το camp 8 και την συνεργασία με την MAN UTD. Ας το πάρουνε επιτέλους να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Και να δείτε τα γλέντια τα μεγάλα του χρόνου που σαν “πρωταθλητές” θα αποκλειστούν και πάλι από κάποια VASLOUI
Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ έφυγε για ένα χρόνο για μια ομάδα της Ουκρανίας και ήρθε πίσω ως να είσαι ο Messi ζητώντας από εμάς τα τριπλάσια και βάλε από ότι έπαιρνε… Έλεος αγόρι μου έλεος… Και αν εσύ θέλεις 600 χιλιάρικα, ο Χαραλαμπίδης, ο Κοσόφσκι , ο Χρύσης, ο Νεκτάριος, ο Χιώτης και οι άλλοι παιχταράδες που στείλανε την ομαδάρα μας στα άστρα πόσα πρέπει να πάρουν… Σίγουρα είσαι παιχταράς αλλά δεν είσαι καλύτερος από αυτούς ούτε έχεις στις πλάτες σου την καριέρα και τις διακρίσεις τους. Το έπαιξες πολύ έξυπνα το παιχνίδι σου αφού αν μπορούσες να παίξεις ομίλους, (λόγο της συμμετοχής σου με την Μέταλλουρκ δεν μπορείς), θα συζητούσες με το ΑΠΟΕΛ αφού στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα ήταν οι ομίλοι, τα μπόνους και φυσικά η δικιά σου προβολή. Αφού δεν μπορείς, λες, δεν τους αφήνω αυτούς και να πάω στους δίπλα να πάρω πιο πολλά λεφτά!!!
Αδέλφια ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ, γεμίστε τα σταδία, σταθείτε δίπλα στον ΙΒΑΝ και τους παιχταράδες του και τα καλύτερα έρχονται. Πρώτο μας ραντεβού ΓΣΠ και μετά Μαδρίτη!!! ΝΑΙ ΡΕ Μ-Α-Δ-Ρ-Ι-Τ-Η
Καλό καναπέ στους άλλους.
ΥΣ… Έχουμε τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους παίχτες. Ξέρουν αυτοί τι θα κάνουνε και πως θα παίξουν. Είναι αυτοί που χωρίς την κυβερνητική βοήθεια έκαναν την περσινή τρελή πορεία στο πρωτάθλημα και τώρα παίζουν στους ομίλους του CHAMPIONS LEAGUE… Απλά θυμίζω τι έλεγαν οι προπονητές της κερκίδας μας πέρσι έτσι καιρό.
Μην τρελαθούμε κιόλας. ... από την στήλη CoffeeTime (coffeetime_apoel@hotmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου