Επιστολή προς Πανίκο Σπύρου

Επιστολή στήλης στον κ. Πανίκο Σπύρου

Αγαπητέ κ. Σπύρου,

Μερικά χρόνια πριν σου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσεις την τύχη σου στην μεγαλύτερη Ομάδα της νήσου, με τους περισσότερους τίτλους  για την Ομάδα που σήμερα μιλά με τα καλύτερα λόγια ολόκληρη η Ευρώπη. Δεν τα κατάφερες. Δεν σου φταίει κανείς. Δεν σεβάστηκες το ψωμί που σου δόθηκε τότε αλλά και την ευκαιρία για να δείξει αν αξίζεις (!) κάτι περισσότερο από το να παίζεις σε μια ομάδα με στόχους μιας καλής πορείας στο πρωτάθλημα αλλά και κατα περιόδους στόχους παραμονής.

Τελειώνοντας ο αγώνας ανέφερες συγκεκριμένα πως η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής (και το ανέφερες με μια σιγουριά λες και το είδες και 100 φορές στο replay) και μάλιστα τόνισες πως «Είδε η Κύπρος ολόκληρη απόψε τι είναι ο ΑΠΟΕΛ».

Η στήλη σου απαντά πως όχι μόνο η Κύπρος, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη είδε και βλέπει τι είναι ο ΑΠΟΕΛ. Και αν δεν ξέρεις τι είναι ο ΑΠΟΕΛ, πέρνα από το σωματείο να κάνεις καταμέτρηση. Α, και παράγγειλε και καμιά πίτσα την ερχόμενη εβδομάδα καθώς βλέπεις το Champions League. Θα δείς κάποιους με τα κίτρινα ... ναι ρε, εν ο ΑΠΟΕΛ τζίνος έννεν άλλη ομάδα.

TIP! Αν θες να είσαι λιγότερο ανεπιθύμητος, κάνε μια δημόσια απολογία. Δεν σου υπόσχομαι πως θα την δεχτεί κανείς βέβαια ...

4 σχόλια:

  1. gamo tn mana t pousto spirou.Pousto paralimnites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά έχει δίκαιο ο apoelfire. Εμείς φταίμε που του δώσαμε το δικαίωμα τους κούλουφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. min tous akoute adelfia m...elate oloi to savato GSP, mono ke mono ke mono gia thn agapi mas...
    APOEL GIA PANTA, OTI KE NA GINI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apoel......hools.....to gsp to kastro mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή