Άλλοι παίζουν στο Βιθέντε κι’ άλλοι Futsal πέντε – πέντε!

Παίξτε Futsal οε οε οε

Έτσι είναι η ζωή (και πώς να την αλλάξεις?)

Ζόρζε

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε ένα υπερπολίτιμο βαθμό μέσα στο Βιθέντε Καλτερόν, μπορεί να κέρδισε και 400.000 ευρώ, έχασε όμως για ένα μήνα τον Ζόρζε, σε ένα παιχνίδι μάλιστα στο οποίο ο παίκτης ξεκίνησε πάρα πολύ καλά!

Εμείς το πιστέψαμε!

(από το στοίχημα που παίξαμε στην bed and win):

14/9/2009 4:05 μμ Μονό στοίχημα Ατλέτικο Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ (1 X 2) X X 5.00 7.00 35.00

Διονύσης Χιώτης

Όττο Ρεχάγκελ ΞΥΠΝΑ!!!!

Και τώρα Παραλίμνι!

Μετά τη Μαδρίτη πάμε Παραλίμνι. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες μας να συγκεντρωθούν και να επιστρέψουν στη κυπριακή πραγματικότητα. Όμως η νίκη τη Κυριακή είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Ο όγδοος νάνος

Οι πιο γνωστοί νάνοι στον κόσμο είναι οι 7 νάνοι της Χιονάτης τους οποίους όλοι γνωρίσαμε μέσα από το ομώνυμο παραμύθι των αδερφών Γκριμ. Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα άλλο παραμύθι, αυτό του Μάστρε Μιλτή, ένα όγδοο νάνο. Το νάνο της Χομονοιάτης, το νάνο Μακρίδη… Κοντορεβιθούλι σε περιμένουμε!

Προς Μακρίδη:

Κοίταζες τον Σατσιά να παίζει στο Champions League ρε βλάκα! Εκεί όπου εσύ δεν θα παίξεις ΠΟΤΕ με την κυβερνητική ομαδούλα της οποίας είσαι μέλος! Το μόνο σεντόνι που μπορείς να τεντώσεις προς το παρόν, είναι αυτό του κρεβατιού σου καθώς θα κοιμάσαι ονειρευόμενος τα ευρώ που σου κατέθεσε στη τράπεζα ο Μιλτής!

Μιλτής

Μιλτή γερά! Ξόδευε λεφτά (για να ανατρέπεις το σκορ με τη Δόξα)!

ΑΠΟΕΛ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!

2 σχόλια:

  1. Προφανέστατο ότι δεν είμαι Αποελίστας και ότι σε θέματα Κυπριακού διαφωνούμε κάθετα, παρόλα αυτά συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ μας και εις ανώτερα! Xekathara!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε - μη ΑΠΟΕΛίστα φίλε σε ευχαριστούμε για τις ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή