ΝΙΚΗ ΧΡΥΣ(ΗΣ)ΑΦΙ!!!

Νίκη χρυσάφι πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ερμή που τον φέρνει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση!

Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ(!!!) αλλά αντιδρώντας παλικαρίσια ανάτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη! Τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν ο MVP Ανδρέας Παπαθανασίου που μπήκε ως αλλαγή και ο γνωστός ύποπτος Χρύσης Μιχαήλ!

Ανδρέας Παπαθανασίου

Άλλαξε την ροή του παιχνιδιού από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο! Πέτυχε το πρώτο γκολ ενώ είχε δοκάρι και συμμετοχή στο δεύτερο!

Χρύσης Μιχαήλ

Ο πιο αξιόπιστος σέντερ φορ του ΑΠΟΕΛ για φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπρέσκα – Παουλίστα

Βοήθησαν για την ανατροπή του σκορ και τη νίκη.

Νέος Κλόουν

Ένας νέος Κλόουν αναδεικνύεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Το όνομα αυτού: Λούκας Φανιέρος. Μας έκανε και γελάσαμε μετά τον αγώνα… Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την απόδοση του Ερμή στο παιχνίδι με την χομόνοια και τις δηλώσεις του Φανιέρου μετά το παιχνίδι…

Φανιέρος: «Τζιήνος που έννα ξανατζίσει πάνω στον Ερμή, έννα δόκω παραίτηση τζιε εννα πάω στην FIFA να τον καταγγειλω!» APOELfire: «ΟΧΙ ΦΑΝΙΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Σε θερμο-παρακαλούμε γονατιστοί!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ????????????????»

Το γκολ του Μίρο

Κανονικότατο ήταν το τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Μιροσλάγιεβιτς και το ακύρωσε ο εχθρικός για τον ΑΠΟΕΛ επόπτης Σωτηρίου..

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

2 σχόλια: