Έχουν άσυλο οι οπαδοί της κυβερνητικής ομάδας?

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η αστυνομία «φοβόταν» να συλλάβει οπαδούς της κυβερνητικής ομάδας ακόμα και όταν αυτοί έκαναν παραβάσεις μπροστά στα μάτια τους! Θυμίζουμε την περίπτωση πέρσι που οι οπαδοί της ομόνοιας έστειλαν στο νοσοκομείο αστυνομικούς με σοβαρά τραύματα και η αστυνομία όχι απλά δεν έκανε καμία σύλληψη, αλλά ο (τότε) αρχηγός της αστυνομίας επισκέφτηκε στο νοσοκομείο για να δει αν είναι καλά τα «παιδιά» που ήταν μέσα στα επεισόδια και ζαλίστηκαν από τα δακρυγόνα της αστυνομίας!!!

Γνωρίζουμε επίσης ότι τα 2 τελευταία χρόνια σε όλα τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της ομόνοιας και οπαδών άλλων ομάδων, πάντα συλλαμβάνονται οπαδοί των άλλων ομάδων και ποτέ της ομόνοιας!

Το να συλλαμβάνονται όμως οπαδοί της ομόνοιας μετά από συγκεκριμένες καταγγελίες για κακουργήματα, για πραγματική σωματική βλάβη (μέχρι και μάτι έβγαλαν) και απόπειρα φόνου και να αφήνονται ελεύθεροι με επέμβαση της εισαγγελίας, αυτό ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

(αντιγράφω από την ηλεκτρονική εφημερίδα "Offsite"):

Έρευνα για τις συνθήκες αναστολής ποινικής δίωξης

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ιωνάς Νικολάου ζήτησε να ενημερωθεί για τις συνθήκες και τα κριτήρια, με βάση τα οποία παραχωρήθηκε αναστολή ποινικής δίωξης σε ένα από τους επτά κατηγορουμένους στην υπόθεση κατά την οποία περιέλουσαν με βενζίνη νεαρό και προσπάθησαν να τον κάψουν ζωντανό και κτύπησαν τον άλλο με σιδερολοστό στο κεφάλι και του έβγαλαν το μάτι. Πρόκειται για την περίπτωση επίθεσης σε βάρος δύο οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο οίκημα του Συνδέσμου τους τον Απρίλιο του 2008. Ο Νικολάου είπε ότι το συνταγματικό προνόμιο της αναστολής ποινικών διώξεων δεν αποτελεί - και δεν μπορεί να αποτελεί - εργαλείο άσκησης προσωπικής εξουσίας κανενός, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, όσο ισχυρές πλάτες κι αν νομίζει ότι έχει, προσθέτοντας ότι «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου και πολύ περισσότερο, κανένας δεν μπορεί να αισθάνεται ότι είναι ο νόμος».

QUIZ:

Ποια ομάδα υποστηρίζει ο Βοηθός Γενικός εισαγγελέας ο οποίος αποφάσισε την αναστολή δίωξης των ομονοιατών που αναφέρονται στο πιο πάνω δημοσίευμα?

*(Όσοι απαντήσουν σωστά κερδίζουν από ένα εισιτήριο για τον επόμενο της ομόνοιας στο Champions League)

5 σχόλια:

  1. Τα φαινόμενα αυτά δεν θα εκλείψουν όσο οι πολλοί τα βλέπουν μονόπλευρα όπως εσύ! Δεν είναι δυνατόν η μια ομάδα να εκτρέφει αγίους και η άλλη εγκληματίες...

    Βάρτε τη μάππα χαμαί ούλλοι σας για το καλό του αθλήματος. Αφήστε στη πάντα το φανατισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι,κανεί με τούτες τες πελλάρες.Η γραφικότητα έχει και τα όριά της.Απο τη στιγμή που άρχισαν οι ανεγκέφαλοι να δέρνονται ανηλεώς στα γήπεδα,αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίζονται εσαεί γιατί κανένας δεν έχει τα "καρύδια" να τους συνάξει.Τα χειρότερα μάλλον έπονται.
    Μπορεί να είμαι οπαδός του ΑΠΟΕΛ αλλά έχω προσέξει οτι πλέον στις κερκίδες του "φωλιάζουν" μεταξύ άλλων και υπάνθρωποι με ρατσιστικές ιδέες οι οποίοι ντροπιάζουν τον σύλλογο.Ας μην ξεχνάμε άλλωστε οτι όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε το αντίθετο,η ομάδα μας είναι ένα αθλητικό σωματείο και τίποτα περισσότερο.Αλλίμονο αν περιμένουμε απο αλαλάζοντες υπανθρώπους να μας διδάξουν εθνικοφροσύνη και λοιπά ιδανικά της πατρίδαας μας.

    Κυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε δηλωμένα κομμούνια πόσο σας αρέσει να μπένετε στα σαιτ μας. Τα γεγονότα είναι εκεί και αποδεικνύουν περίτρανα το άσυλο που δίνει η κυβέρνηση σας στους μαντωμένους οπάδους-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ της gay9. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι-τρομάρα σας. Κρίμα που ο Γριστόφκιας δεν σώννει να έρτει να παίξει ο ίδιος μάππαν μπας και πάρετε κανένα τρόπαιο. Προς το παρόν όμως πάρτε τρο-ΠΕΟΣ.

    10/5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lexi_Peninta δεν κατάλαβες καλά!
    Ποτέ δεν είπαμε ότι ο ΑΠΟΕΛ εκτρέφει άγιους!

    Είμαστε υπέρ της ΣΚΛΗΡΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ όλων όσων αποδειγμένα κάνουν επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων όποια ομάδα και αν υποστηρίζουν.

    Αυτό που θίγουμε εδώ είναι η απαράδεκτη και απροκάλυπτη μεροληψία της πολιτείας υπέρ των hooligans μιας συγκεκριμένης ομάδας!

    Αν έχεις να σχολιάσεις κάτι για αυτό κάνε το και άσε τα γενικόλογα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poytanas gioi fasistes deksioi gamo to moyni poy sas ksernage re toyrkospermata gate 7 re moynia oloi oi fasistes poytana mana exete..

    ΑπάντησηΔιαγραφή