Τρίποντο μέσα στη Λεμεσό!

Χωρίς να σκορσαριστεί ο ΑΠΟΕΛ, κέρδισε εύκολα τον Άρη με 0-2 μέσα στο Τσίρειο. Με εκπληκτική γκολάρα από τον Κόντη το 0-1 και με πέναλτι του Χαραλαμπίδη (που κέρδισε ο Αλεξάνδρου) το 0-2.

Αιφνιδίασε ο Ιβάν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μας ξάφνιασε όλους με την εντεκάδα που κατέβασε! Είδαμε στο αρχικό σχήμα τους Σατσιά, Αλεξάνδρου, Μπρέσκα, Παουλίστα και Παπαθανασίου. Όλοι τα πήγαν αρκετά καλά!

Για την παρέλαση (ξανά) (ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ):

"Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις το εκπροσώπων των κομμάτων που καταδίκασαν τα συνθήματα που ακούστηκαν από το άγημα του Συνδέσμου κατά την διάρκεια της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 28η Οκτωβρίου. Διερωτόμαστε αν τελικά βρισκόμαστε σε Δημοκρατία γιατί το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης λόγου εδώ και αρκετό καιρό έχει αφαιρεθεί από τον Αποελίστικο κόσμο. Δεν πέφτει κανένας λόγος σε βουλευτές να εκφράζονται για τον Σύνδεσμο με το τρόπο που το έπραξαν. Γιατί δεν κοιτάζουν καλύτερα τα του κόμματός τους και τη νεολαία των κομμάτων τους που δεν μπήκε καν στο κόπο να ξυπνήσει για να παρακολουθήσει την παρέλαση, πόσο μάλλον να συμμετάσχει. Με πιο δικαίωμα ή δικαιολογία το άγημα του ΑΠΟΕΛ συνοδεύουν 20 άντρες της μυστικής αστυνομίας. Μήπως ήταν και πάλι έτοιμοι να συλλάβουν άτομα που απλά δεν εξέφραζαν τον δικό τους πολιτικό χώρο; Από ποιον δόθηκαν τέτοιες εντολές; Απορία μας επίσης αποτελεί το πώς έχουν την απαίτηση από εμάς να αλλάξουμε ένα πλαίσιο συνθημάτων που διατηρούμε από τότε που θυμόμαστε, στις παρελάσεις και τις εθνικές μας επετείους. Ας μην ξεχνάμε ότι οι παρελάσεις είναι τιμής ένεκεν προς τα ένδοξα γεγονότα του παρελθόντος και ένας τρόπος αναβίωσης των τότε σκεπτικών και ιδεών. Όχι ένα βήμα έκφρασης σημερινών ιδεολογημάτων και απόψεων με σκοπό να περάσουν οι κομματικές μας θέσεις. Το σχέδιο εξόντωσης των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ είναι υπαρκτό και βάση στρατηγικής. Είσαστε για γέλια αλλά και για κλάματα. Θα έρθει και πάλι η στιγμή λίγο πριν τις Βουλευτικές που θα θυμηθείτε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και τα Boxes του ΓΣΠ. Θα είναι η ίδια χρονική στιγμή που θα θυμηθούμε και εμείς τις δηλώσεις που κάνατε μετά την παρέλαση. Μην ξεχνάτε κύριοι ότι σε αυτά τα 3 κόμματα ανήκουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Εμείς έτσι θα συνεχίσουμε να πράττουμε στις παρελάσεις και στις εθνικές επετείους είτε σας αρέσει είτε όχι".

Ας τρελάνουμε την Ευρώπη!

Την ερχόμενη Τρίτη φιλοξενούμε την Πόρτο στο ΓΣΠ. Ας τρελάνουμε την Ευρώπη…

10 σχόλια:

  1. Εσείς διερωτάστε αν βρισκόσαστε σε δημοκρατία και εγώ αν με μυαλά σαν τα δικά σας υπάρχει ένα στο εκατομμύριο πιθανότητα να ξαναδούμε τη Κύπρο ενιαία. Απλά προτιμάτε τη διχοτόμηση αντί του έντιμου συμβιβασμού. Μένει να το παραδεχτείτε. Αλλά έστω και αν δεν το παραδεχτείτε τώρα θα το παραδεχτείτε στα παιδιά σας όταν πια όλα θα έχουν τελειώσει...

    Συμβιβαστήκατε με τη διχοτόμηση προκειμένου να αποδείκνύετε στον εαυτό σας ότι είστε ανυποχώρητοι. Κούνια που σας κούναγε. Λες κάποια στιγμή να στενοχωρηθείτε για την εσχάτη προδοσία που συντελείται από εσάς (άθελα σας) σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα, τζιαι αφού ήρθατε για προπόνηση στο Τσίρειο, τη βοήθεια του διαιτητή τι τη θέλατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφε που αγαπάς τοσο πολυ την Κύπρο και φιλοσοφάς το τόσο πολυ επιρριπτοντας τόσο ευκολα ευθύνες.....πες μας πότε αγωνίστηκες εσυ ή κάποιος από τους ομοειδεάτες σου για την Κυπρο?

    Το 1955 είσασταν με τους Αγγλους, το 1974 κρυβόσασταν στις πρεσβειες του ανατολικού μπλοκ...και σήμερα το πέζετε και πατριώτες που ξέρετε τι θέλετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gamo ton fasismo sas re poytanospermata gamo ta sapia kokkala ton progonon sas..karkino se oti agapate ...gate 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε dhmhtrhs γαμιά εσυ πρέπει να είσαι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. Την επόμενη φορά που θα γράψεις ξανα δοκίμασε να εκφραστείς στα Ελληνικά. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lexi peninta με απογοητεύεις καθημερινά!
    Αυτό είναι το επίπεδο σου;
    Εκτός και αν θέλεις να πουλήσεις «μαγκιά» στους ομοϊδεάτες σου.

    Αν και ξέρω ότι χάνω τον χρόνο μου μαζί σου, σου απαντώ:

    Εμείς θέλουμε την Κύπρο ενιαία. Εσείς είναι που την θέλετε με διζωνική και θέλετε και τους τούρκους να έχουν λόγο σε όλη την επικράτεια.
    Αν κάποιος συμβιβάζεται και δέχεται ότι του επιβάλλουν είστε εσύ και οι ομοϊδεάτες σου! Μιλάτε για δημοκρατία και την ερμηνεύεται επιλεκτικά όπως και όποτε σας συμφέρει. Δεν είστε όμως πραγματικά δημοκράτες αφού δεν αντέχετε την αντίθετη άποψη!

    Πες μας και πως μας βοήθησε ο διαιτητής ρε γελοίε! Που πετάς λάσπη και περιμένεις να πιάσει. Χειρότεροι και από τους ναζί του Γκέμπελς καταντήσατε!

    Κόπιασε πάντως στο ΓΣΠ την Τρίτη το βράδυ να απλαύσεις μπάλα. Εκεί όπου η καλύτερη ομάδα της Κύπρου αγωνίζεται στο Champions League, ένα θεσμό στον οποίο η ομαδούλα σου δεν θα αγωνιστεί ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Lexi_Penintas αυτά που σε διδάσκουν στα καταγώγια της ΕΔΟΝ μην έρχεσαι να μας τα λες εδώ μέσα!
    Το ποιηματάκι ότι όποιος δεν θέλει ομοσπονδία είναι φασίστας και θέλει διχοτόμηση και τα περί εύνοιας του ΑΠΟΕΛ από τη διαιτησία να τα λες στα προβατάκια τους φίλους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν πάμε σε διχοτόμηση θα ευθύνονται οι πολιτικοί οι οποίοι με τις μαλακίες που συζητούν και αποδέχονται έχουν κάνει τη διχοτόμηση να φαντάζει σαν λύτρωση για τους Ελληνοκύπριους!
    Lexi_Peninta αν κατάλαβα καλά είσαι λεμεshανός, ακελικός, ομονοιάτης;
    Τελικά για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση. Ποριστικά σου βρε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Enikserete tin diafora tis dimokratias me tin asidosia.
    RE oust fasistaria.Re oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή