Αλήθεια, συνειδητοποιήσατε με ποιους παίξαμε στην Ευρώπη;

Ο ΑΠΟΕΛ, σαν ο περσινός πρωταθλητής αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας κατά σειρά: την Στρέιμουρ των Φαρόε, την πρωταθλήτρια Σερβίας Παρτιζάν Βελιγραδίου και την πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη καταφέρνοντας να μπει πανηγυρικά στους πολυπόθητους Ομίλους του Champions League!

Εκεί στον τέταρτο Όμιλο του Champions League ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε: 1. Την Chelsea η οποία φέτος κέρδισε και πρωτάθλημα και κύπελλο στην αγγλική Premier League! 2. Την περσινή πρωταθλήτρια Πορτογαλίας ξακουστή Πόρτο. 3. Την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία στην πορεία κατέληξε στο Europa League το οποίο και κατέκτησε!!!

Σημαντική σημείωση: Η φετινή πρωταθλήτρια τουEuropa League δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ ούτε στη Μαδρίτη ούτε στη Λευκωσία, ισοβάθμησε με αυτόν στον τέταρτο όμιλο και πήρε την πρόκριση από τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League λόγω διαφοράς ενός τέρματος…

17 σχόλια:

  1. parel8on o breska!!!!!!!!!!!
    tora anoi3e akoma mia 8esi gia 3eno pexti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!
    Πάμε για νέες επιτυχίες στην Ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που το μαθες? BTW εν κοινοτικος ο Μπρεσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sto telos en na pame proethmasia me ta deftera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ema8a to pou istoselides..en na fkaloun se lio j anakinosi oti en na figi o breska.
    proxora polla arga o programmatismos mas se sxesi me tous allous...inta akoma en apofasisame an 8a figi o morfis j o sikora.....

    oi alloi epiaan j pou 3 pextes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην «Εξέδρα» διαβάσατε ότι η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Γκουστάβο Μαντούκα έχει ήδη κατατεθεί και πλέον αναμένεται η απάντηση του Βραζιλιάνου άσου. Στα κυπριακά ΜΜΕ φιλοξενήθηκαν κάποιες «δηλώσεις» του «Μαντού», στις οποίες παρουσιαζόταν να έχει υποστηρίξει ότι η Ενωση δεν έχει κάνει ακόμη καμία κίνηση για την παραμονή του, γεγονός που δημιούργησε σύγχυση (ακόμη και) στη διοίκηση. Ομως, ο 30χρονος μέσος διέψευσε μέσω της «Εξέδρας» τις συγκεκριμένες δήθεν δηλώσεις και επιβεβαίωσε ότι έχει πράγματι ακούσει την πρόταση της ΑΕΚ, την οποία εξετάζει μαζί με τις υπόλοιπες που έχει στα χέρια του. Πότε θα πάρει την απόφασή του; Εως το τέλος της προσεχούς εβδομάδας!

    «Ενημερώθηκα για αυτές τις δηλώσεις μου που δημοσιεύθηκαν στην Κύπρο. Δεν είναι αλήθεια, όμως, αυτό που γράφτηκε για τη στάση της ΑΕΚ απέναντί μου. Ποτέ δεν δήλωσα ότι η ΑΕΚ δεν μου έχει κάνει πρόταση. Μου έχει γίνει μια συγκεκριμένη πρόταση από τη διοίκηση, την οποία και σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά που μου έχει κάνει η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που θα περίμενα, αυτή που θα με έκανε να υπογράψω αμέσως το νέο συμβόλαιό μου. Ομως, γνωρίζω την κατάσταση στην ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας. Θα σκεφτώ καλά κάποια πράγματα και θα πάρω την απόφασή μου», τόνισε ο Μαντούκα μιλώντας στην «Εξέδρα».

    Οσο για τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ομάδων του εξωτερικού, μας δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι έχω τέσσερις, πέντε προτάσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι, αν αποφασίσω να μείνω στην Ελλάδα, θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Εχω δεθεί με την ομάδα, την έχω αγαπήσει και δεν βλέπω τον λόγο να σκέφτομαι να αγωνιστώ σε άλλον σύλλογο σε αυτήν τη χώρα. Ομως, έχω και κάποιες άλλες προτάσεις από το εξωτερικό. Θα τις συζητήσω με την οικογένειά μου και στη συνέχεια θα πάρω την απόφασή μου. Την απόφαση που θα είναι η καλύτερη για την οικογένειά μου, γιατί δεν είμαι μόνος μου. Θα μείνω στην Αθήνα έως την προσεχή Παρασκευή, γιατί τα παιδιά μου τα έχω σε σχολείο. Στη συνέχεια, θα φύγω για τη Βραζιλία. Πριν φύγω για την πατρίδα μου, θα έχω πάρει την απόφαση για το μέλλον μου και θα την έχω ανακοινώσει».

    (exedrasports.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. touto to ar8ro en pou ton politi...

    Μειωμένες αν όχι... μηδενικές είναι οι πιθανότητες ο Γκουστάβο Μαντούκα να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ. Ο διακαής πόθος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσον αφορά στην κάλυψη της θέσης του Καμίλ Κοσόφσκι, του οποίου δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο, φαίνεται να απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ από τον Αρχάγγελο.


    Και το θέμα δεν είναι πως για τον παίκτη επέδειξαν ενδιαφέρον 2-3 ομάδες στην Ελλάδα, αλλά η... χαλάστρα για τον ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να γίνει "εκ των έσω"! Και αυτό καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, χθες ο παίκτης δέχθηκε πρόταση από την ΑΕΚ για ανανέωση της συνεργασίας του. Μια πρόταση την οποία, σύμφωνα με παλαιότερες τοποθετήσεις του παίκτη, ο ίδιος την ανέμενε πώς και πώς.



    Το γεγονός πως η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε σε πρόταση στον παίκτη δείχνει φυσικά την επιθυμία της να τον κρατήσει. Μια επιθυμία η οποία φαίνεται να είναι ουσιαστική καθώς η πρόταση που έγινε στον Βραζιλιάνο άσο θεωρείται ιδιαίτερα δελεαστική. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για πρόταση την οποία ο ΑΠΟΕΛ πολύ δύσκολα θα... κοντράρει. Αλλά, ακόμη και αν υπάρχει από μέρους των γαλαζοκιτρίνων η πρόθεση να ανεβάσουν τη δική τους προσφορά, θεωρείται πολύ απομακρυσμένο ο Μαντούκα να αδιαφορήσει για την πρόταση της Αθηναϊκής ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to thema en oti se 3 eftomaes tha 3ekinisei i proetimasia. Prepei na feroume polla kalyterous pextes fetos dioti h omada pleon den tha einai demenh ara tha theloume pextes pou na kanoun thn diafora. Mono etsi exei chance gia titlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ne sioura!touto 3eri to kala o jiovanovic alla en j mpori na tous piesi tous pextes na ipogr4oun stin omada mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοίβο σπάσε το γραμμάτιο και κάνε μεταγραφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ 7-8 ΠΑΙΚΤΕΣ(ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 1!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΡΗΣΑΝ ΤΑ @@ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ??????? ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΕΝΩ ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ(???????) ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ, ΖΟΡΖΕ, ΣΙΚΟΡΑ, ΜΠΡΕΣΚΑ ΚΛΠ....

    ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ???? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ????? ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΙΚΤΕΣ...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ????ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    ΕΔΩ Η ΧΟΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΨΟΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΟΙΒΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ.Ο-Λ-Ε-Σ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ.... ΠΑΟΛΟ ΚΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΑΝΕ), ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 2ΗΣ ΚΑΙ 3ΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ...

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ(ΚΟΝΤΗΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, ΖΟΡΖΕ, ΜΠΡΟΥΕΡΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΛΑΣΗΣ.

    ΚΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΖΟΡΖΕ(ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ...) ΚΑΤΕΜΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΞΟΦΛΗΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ.

    ΣΙΚΟΡΑ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ(ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ Ο... ΑΟΡΑΤΟΣ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΒΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. i istoria me tis metagrafes kai ta xronodiagrammata pou ekpneoun kai ananewnontai epanalamvanetai...
    kai fetos ta pragmata einai xeirotera afou den yparxei kai o vasikos kormos pou ypirxe persi afou sto telos fortwse na fortwseis kaike kai autos.
    to mono pou ginetai egkairws mes ton APOEL einai i sygkentrwsi twn kareklokentavrwn kai o diamoirasmos twn thesewn..
    oute mousikes karekles na paizame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Gia triti sinexomeni xronia akoume ta idia ke taidia mas peripezoun kanonika diskola vlepo nanneono season fetos me ta xalia pou mas vlepo ke simfono apolita men tin anthi imaste protoi stous kareklokentavrous kai sto diamoirasmos twn thesewn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to kareklokentauros en mporw na katalavw pou kolla! Genika sthn kypro 2 en oi kareklokentauroi to dhko kai o koutsokoumnis.

    2o pistefkw en thema anikanothtas kai oxi oti mas peripezoun.

    Re miki theleis ananewse theleis men ananewseis. Epristin na sou pw thn alithkia. Eftixws pou oi agnoi apoelistes en skeftountai san esena.

    Pithanotata sto persino protathlima en epatas se match kai sto telos pou to piasame hsoun pou jinous pou forousan fanela "emeis pistepsame". Etsi opadous en tous theloume(btw amfivallw na eisai apoelistas)

    Thrile ole ole gamw ton kanape

    ΑπάντησηΔιαγραφή