ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ (φιλικό): 2-0

Ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο φιλικό αγώνα εντός Κύπρου απέναντι στην ΑΕΛ ξεκίνησε με τους:

Κίσσα, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Ζόρζε, Γριτσιάνοφ, Μοραίς, Μπρούερς, Χαραλαμπίδη, Μαντούκα, Μαρσίνιο και Σολάρι.

Κοντης Πουρσαιτίδης αντικατέστησαν στη συνέχεια (στο 60) τους Ζόρζε και Χαραλαμπίδη (που έφυγε κουτσένοντας μετά από σκληρό φάουλ).

Ο Σατσιάς στο 63’ αντικατέστησε τον Σολάρι. Στο 68’ ο Μιχαήλ πέρασε στη θέση του Μοραίς, στο 75’ ο Κουτσόπολος αντικατέστησε τον Μαντούκα και στο 82’ ο Αντωνιάδης τον Γριτσιάνοφ.

Π. Κωνσταντίνου, Πίντο και Τρικόφσκι αντικατέστησαν τους Κίσσα, Μπρούερς και Μαρσίνιο Καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με Σολάρι, Μαρσίνιο και Μπρούερς.

Ο ΑΠΟΕΛ φορούσε πορτοκαλί στολή.

Γκολ
- Εκτέλεση φάουλ του Μαντούκα από αριστερά, κεφαλιά του Σολάρι και 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ στο 52’.

- Μετά από ωραία ενέργεια των Σολωμού και Πίντο, ο Τρικόφσκι με κεφαλιά ψαράκι στο 62’ έκανε το 2-0.

Οι νέοι
Ο Πάνος Κων/νου φαίνεται να εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Ο Μποαβεντούρα είναι παίκτης κλάσης και το βγάζει αυτό στο γήπεδο. Πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Μαντούκα ενώ ο Τρικόφσκι ίσως θα είναι η φετινή αποκάλυψη του ΑΠΟΕΛ…

Ο Σολάρι ήταν κινητικός αλλά ακόμη λίγο «βαρύς».

Η αιώνια ΑΕΛ…
Σε μερικές φάσεις του αγώνα οι ΑΕΛίστες ποδοσφαιριστές έπαιζαν τόσο δυνατά και τόσο σκληρά λες και έπαιζαν τελικό κυπέλλου…

Χιώτης
Ο Χιώτης έμεινε εκτός αποστολής επειδή αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Λούλα Λούλα
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είχαν έτοιμο σύνθημα για τον Λούα Λούα…

Μίρο
Ο Μίρο επέστρεψε στην Κύπρο και θα συνεχίσει εδώ την αποθεραπεία του. Αν όλα πάνε καλά τον Οκτώβριο θα τον ξαναδούμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Τελικά πάμε Λιθουανία
Η Τάουρας Λιθουανίας κέρδισε τελικά την Λιανέλλι Ουαλίας με 3-2 στην παράταση και θα είναι η πρώτη αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Η Τάουρας τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής…

Την επόμενη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ κατασκόπευσε ο βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Πέτρακ Έρακ.

25 σχόλια:

  1. en i lianelli pou teliwse me 9, h tauras me 10!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχάριστα... νέα από το Κάουνας. Η Τάουρας, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, θα αγωνιστεί χωρίς τρία βασικά της στελέχη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους την ερχόμενη Πέμπτη.

    Τον Mantas Lėkis που αποβλήθηκε στο 118΄και τους Marius Kižys και Darius Regelskis που συμπλήρωσαν δύο κίτρινες κάρτες. Σημειώνεται ότι ο πρώτος πήρε την κάρτα ένα λεπτό μετά το 3-2. Τραυματίας αποχώρησε ο Linas Savastas μετά από κτύπημα Ουαλού ποδοσφαιριστή..

    kerkida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali emfanisi apo tin omada mas.nomizo oti me akoma enan epi8etiko dinato imaste pliris.ego prosopika ime paara polla ikanopiimenos apo tin apodosi ton pexton an ipologisoume oti akoma den imaste 100% etimoi.
    pio poli mou arese manduca kai boa!
    kalos episis itan kai o marcinho kai tricko!
    O solari 8a ine panetimos mexri tin arxi tou prota8limatos.POMPA o 8rilos!!!!!!!!!

    o bides exi kati sovaro????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματι ο αθως ήταν πολλά καλός σήμερα. και από ότι ακούω δεν είναι μόνο σήμερα που ήταν καλός, ήταν σε ψηλά επίπεδα και στα φιλικά της προετοιμασίας. θα περιμένω να τον δω και με πιο δύσκολο αντίπαλο και ειδικά πως ανταποκρίνεται στα αμυντικά του καθήκοντα. αν είναι εξίσου καλός ο θρύλλος βρήκε τον νέο του δεξί φούλμπακ της επόμενης 10ετίας νοουμένου ότι η διοίκηση μας θα ενεργήσει σωστά και έγκαιρα για να τον δεσμεύσει μακροχρόνια.

    επ' ευκαιρεία όμως θα πω και κάτι για το σέρβο. πέρσυ όλοι μας λίγο ή πολύ είπαμε την κουβέντα μας ότι φαινόταν ότι δεν τον επήεενε και δεν του εδίαν ευκαιρείες. σήμερα ο σολωμού και ο μπόα είχαν τον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από όλους. ήταν και οι μόνοι που παίξαν 90 λεπτά. έτσι εν ο σέρβος. αξίζεις παίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σύνθημα φωνάζαμε για τον Λούα Λούα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Anti-Co ευχαριστώ για τη διόρθωση ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δικές μου απόψεις.
    1.Πάνος: Εγώ εν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από 45 λεπτά και 1,5 απόκρουση σε ένα φιλικό αν εμπνέει εμπιστοσύνη ή όχι! Ο χρόνος θα δείξει.
    2.Μποα: Πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα στο αμυντικό κομμάτι (στο επιθετικό τον ήξερα), πάθος, δύναμη, ταχύτητα, αντοχές. Αναμένω να είναι από τους κορυφαίους φέτος.
    3.Γκουτάβο: Άνετος, καλή κατοχή, σίγουρες μπαλιές, πολύ πιο γρήγορος απ όσο νόμιζα! Δυνατό και πολυσύνθετο εργαλείο. Εμπνέει εμπιστοσύνη.
    4.Τρικόφσκι: Η μεγάλη μου συμπάθεια στο φετινό ΑΠΟΕΛ. Πολύ καλός χθες αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα! Ξέρει να κρατάει μπάλα, να μοιράζει παιχνίδι, γρήγορος, διεισδυτικός, έξυπνος, με πάθος και όρεξη. Πιστεύω πολύ στις ικανότητές του. Πάμε παιχταρά μου….!!!!
    5.Τάνο: Γνωστή η αξία και οι ικανότητές του, όταν λυθούν τα πόδια του ( σε κανένα μήνα υπολογίζω) θα δούμε αυτό που σε όλους έλειψε.
    6.Θα ήταν παράληψη μπυ να μην κάνω ειδική αναφορά στον Σολωμού. Με εντυπωσίασε χθες σαν δεξιός οπισθοφύλακας, φαίνεται να πιστεύει πού σε αυτόν ο Ιβάν. Πρώτο δείγμα θετικότατο και περιμένω να τον δω όταν θα πιεστεί και αμυντικά.
    7.Μαρσίνιο. Συνεχίζει να με απογοητεύει, τίποτα το ουσιαστικό. Ξέρει όμως πολύ μπάλα και αυτό φωνάζει (ίσως γι αυτό να με απογοητεύει).

    Μαρίνα, το σύνθημα για τον λούα λούα είναι αυτό που θα μας κοστίσει 200.000 ευρώ που τες τιμωρίες που θα μας βάλουν για ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν το γράφω για να μην του κάνω διαφήμιση, καλό θα ήταν να αποφευχθεί το άκουσμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι δικές μου απόψεις.
    1. Πάνος: Εγώ εν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από 45 λεπτά και 1,5 απόκρουση σε ένα φιλικό αν εμπνέει εμπιστοσύνη ή όχι! Ο χρόνος θα δείξει.
    2. Μποα: Πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα στο αμυντικό κομμάτι (στο επιθετικό τον ήξερα), πάθος, δύναμη, ταχύτητα, αντοχές. Αναμένω να είναι από τους κορυφαίους φέτος.
    3. Γκουτάβο: Άνετος, καλή κατοχή, σίγουρες μπαλιές, πολύ πιο γρήγορος απ όσο νόμιζα! Δυνατό και πολυσύνθετο εργαλείο. Εμπνέει εμπιστοσύνη.
    4. Τρικόφσκι: Η μεγάλη μου συμπάθεια στο φετινό ΑΠΟΕΛ. Πολύ καλός χθες αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα! Ξέρει να κρατάει μπάλα, να μοιράζει παιχνίδι, γρήγορος, διεισδυτικός, έξυπνος, με πάθος και όρεξη. Πιστεύω πολύ στις ικανότητές του. Πάμε παιχταρά μου….!!!!
    5. Τάνο: Γνωστή η αξία και οι ικανότητές του, όταν λυθούν τα πόδια του ( σε κανένα μήνα υπολογίζω) θα δούμε αυτό που σε όλους έλειψε.
    6. Θα ήταν παράληψη μπυ να μην κάνω ειδική αναφορά στον Σολωμού. Με εντυπωσίασε χθες σαν δεξιός οπισθοφύλακας, φαίνεται να πιστεύει πού σε αυτόν ο Ιβάν. Πρώτο δείγμα θετικότατο και περιμένω να τον δω όταν θα πιεστεί και αμυντικά.
    7. Μαρσίνιο. Συνεχίζει να με απογοητεύει, τίποτα το ουσιαστικό. Ξέρει όμως πολύ μπάλα και αυτό φωνάζει (ίσως γι αυτό να με απογοητεύει).

    Μαρίνα, το σύνθημα για τον λούα λούα είναι αυτό που θα μας κοστίσει 200.000 ευρώ που τες τιμωρίες που θα μας βάλουν για ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν το γράφω για να μην του κάνω διαφήμιση, καλό θα ήταν να αποφευχθεί το άκουσμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Apoel ultras : ise polla sostos gia to sinthima me ton lua lua. ektos pou moristiko ke ilithio en epikindino ke ratsistiko. Elpizo na men ksanakoustei ke oloi mas na katalavoume ke ton logo pou den prepei na ksanakoustei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα τελευταία ου ου συνθήματος πρέπει να κοπούν γιατί όπως έγραψε και ο APOEL ULTRAS 79 στοιχίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ...

    Η ομάδα ήταν καλή. Όταν στρώσει θα βγάζει μάτια.
    Χρειαζόμαστε όπωσδήποτε ακόμα ένα κλασσικό σεντερ φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sigoura 8a mas timorisoun gia auto to sin8ima!as protimisoume to lua lua palikari ela katse pas ton villo tou solari!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νέος χορηγος πολιτικης ένδυσης τα γλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oute nea en exoume pleon? kseri kanenas tipote gia epithetiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΓΚΟΥΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mguni????8a xtikiasoun pou to kako tous oi xoxoi.poson xronon ine tora???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Akousa oti h proetimasia ths omonoias kai fetos epikentrwnetai stis "stimenes" faseis!!!

    Pire ena tropeo sike, h poutana, tou akel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. paidia ema8a oti h ''megalh omonoia'', opou ekopse mexris stigmhs 7500 season tickets, ta 1500, anagkase o miltis tous pelates tou (de3ioi ke aristeroi pou den asxolounte oi perisoteroi me podosfero na agorasoun season ticket ths omonoias alliws den 8a epernan doulia apo afton)
    ara katalavenete oti toulaxiston ta 1500 den 8a patisoun gipedo pote(ta idia ekanan ke persi aplws fetos vgikan sthn fora ke ari8moi)...

    ta sxolia dika sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς δεν την γλιτώνουμε με το σύνθημα του Λούα Λούα φέτος. Και αν καταφέρουμε να "συγκρατηθούμε" θα προκαλέσει και ο ίδιος και δεν θέλουν και δεύτερη ευκαιρία οι ανεγκέφαλοι μας.

    Πάντως είναι κρίμα. Στο κάτω-κάτω, έχουμε και εμείς έγχρωμους ποδοσφαιριστές στην Ομάδα μας και οφείλουμε αν μη τι άλλο να τους σεβαστούμε και αυτούς! Έλεος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re prepi na 3ipnisi i diikisi.euisixase meta ton eggero programatismo j den ton oloklirose.oi xoxoi kamnoun oti 8eloun mes to metagrafiko pazari...prepi na kamoume ek neou to mpam!!!
    ATE APOELARA MOU!!!
    Agoraste oloi tora season ticket....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. file m filosofe, na kopsoun ton lemo tous oi kinezoi, otan se 2 xronia 8a to klioun to magazi logw xrewn, emeis 8a imaste aftoi pou 8a panigirizoume, epidi den 8a ine gia panta proedros o malakas o xristofias...

    eftixws diladi pou ipe o miltis sthn genikh tous sinelefsi prin ligo kero (prin ton lua lua) oti 8a kanoun oikonomikh perisillogh logw twn 15.000.000(an 8imame kala) xrwn pou exoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. opoion kai na feroun ta arxidia mas ta 2 tha paroun! Aste tous na kanoun panairka! Pistevw oti exoume isa3ia isws kai kalyterh omada kai thymizw oti emeis exoume proponiti. Min 3exnate tis eswterikes metagrafes, solomou marcinho klp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή