Μας έπιασαν αδιάβαστους ...σε όλα!

Η συνέντευξη τύπου του Ιβάν
Ακούγοντας τη συνέντευξη τύπου του Ιβάν πριν το παιχνίδι με το Παραλίμνι παραξενεύτηκα. Πρώτη φορά ένιωσα ότι σα να προσπαθούσε να δικαιολογήσει κάποια πράγματα. Έκανε μάλιστα αναφορά με κολακευτικά σχόλια για το Σολωμού, κάτι που δε συνηθίζει. Με το που βγαίνει η ενδεκάδα της Κυριακής άρχισα να φοβάμαι περισσότερο ότι κάτι δεν πάει στα ενδότερα. Καπάκι η κακή απόδοση και η ήττα και η συνέχεια αναμενόμενη...

Χρύσης και Μποα
Δε θυμάμαι τη τελευταία φορά που ακούστηκαν τέτοια επεισόδια εντός της ομάδας. Δε  με ενδιαφέρει επίσης αν έχει δίκαιο ή άδικο ο ένας ή άλλος. Αυτό που θέλω να δω είναι το πως θα αντιδράσει τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση. Εδώ σε θέλω κάβουρα... Δεν κατηγορώ τον Ιβάν (και το θυμίζω ότι ήμουν είμαι και θα είμαι από τους φανατικούς υποστηρικτές του Γιοβάνοβιτς)  απλά προσπαθώ να δω τα πράγματα όπως είναι.

Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή (!!!!)
Λέχθηκε και γράφτηκε ότι η διοίκηση κατά τη ψεσινή της έκτακτη συνεδρία στήριξε τον Γιοβάνοβιτς. Δηλαδή για να καταλάβω, τέθηκε πότε θέμα προπονητή και η διοίκηση έκανε έκτακτη συνεδρία για να δηλώσει τη στήριξή της στον προπονητή; Αν είναι δυνατό! Μόνο ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ονομάζεται αυτό το πράγμα. Όσες ομάδες ξεκινούν με στήριξη στον προπονητή μετά από μια αποτυχία στο τέλος καταλήγουν σε διάλυση. Ξυπνάτε προτού να είναι αργά και τρίξετε τα δόντια σε όσους παίκτες χρειαστεί. 

Τραυματισμοί
Θέμα πολυσυζητημένο με τον καθένα να έχει τη δική του άποψη. Από τι στιγμή που όμως που απασχόλησε τόσο πολύ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ θεωρώ ότι η διοίκηση ή/και ο προπονητής πρέπει να βγουν δημόσια και επίσημα να δώσουν την πραγματικότητα ώστε να σταματήσει η σύγχυση που υπάρχει και κατ΄ επέκταση οι περαιτέρω αναλύσεις.

...όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουν!
Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν το πιστεύουν ακόμα το πώς λειτουργεί το παράρτημα (και κατ΄ επέκταση και οι πιο πάνω) μπορούν απλά να διαβάσουν τις δηλώσεις του Πατσατζόγλου (συνέντευξη στο Αθηναϊκό Βήμα της Κυριακής): «…δεν θέλω να πω άσχημα πράγματα, απλώς εκεί οι άνθρωποι φέρονται διαφορετικά όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουν». Κατάλαβες Κωστάκη; Τα σχόλια περιττεύουν…

Κάμνει του η φανέλα;
Ποιος διαιτητής πρώτης κατηγορίας, μετά το τέλος (φετινού) παιχνιδιού ντέρμπι, ζήτησε τη φανέλα από παίκτη (όνομα) της μίας από τις δύο ομάδες (ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή), ενώ ταυτόχρονα «ξέχασε» να αναγράψει στο φύλλο αγώνος γεγονότα που έγιναν από τους φιλάθλους της ομάδας αυτής; Κατά τα άλλα η ομάδα αυτή βλέπει φαντάσματα και ισχυρίζεται ότι αδικείται μονίμως από τη διαιτησία ενώ όταν ευνοείται τα βλέπει όλα ...ανθρώπινα λάθη!

Τίμιο Παιχνίδι
Η FIFA και UEFA προωθούν την αλλαγή του ορισμού του τιμίου παιχνιδιού (fair play). Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στον ορισμό του fair play θα περιλαμβάνεται η επίτευξη τέρματος με αντικανονικό τρόπο (κυρίως με το χέρι) και (οπωσδήποτε) ο πανηγυρισμός τέτοιου τέρματος με έντονο τρόπο. Ήδη η ΚΟΠ σκέφτεται όπως για τη νέα χρονιά, ορίσει ως εκπρόσωπο της για το fair play τον Ηλία Χαραλάμπους! Με τέτοιες ανακοινώσεις …τι να κάνουμε; «απ΄ ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του!» 

Τίμιο Παιχνίδι 2
Άρχισαν τα όργανα νωρίς νωρίς. Δεν πέρασαν και πολλές ώρες από την ανακοίνωση για το «τίμιο παιχνίδι» και η διαιτησία άρχισε τα θαύματά της. Να σχολιάσει κανείς τη φάση του ακυρωθέν γκολ της Άχνας δεν αξίζει. Απλά αναμένουμε τη συνέχεια.

4 σχόλια:

  1. nomizw na pesei kanena prostimo.
    Den epitrepetena svinnw thn getafe apo to gipedo kai na eimai omadoula sthn kypro.

    Ivan evre thn lysh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kanenas paixtis enen panw pou ton proponiti je tin omada. Prostimo je pagko. prepi oulloi na katalavoun pou pezoun. en dexume o ka8e paixtis (epi8etikos) na girizi pou tin alli opote en erti panw tou i mappa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα έγινε κάτι με Μπόα και Χρύση; Έγινε κάτι με τον Σωλομού;
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενημερώστε με επειδή είμουν εκτός Κύπρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.kerkida.net/index.php?pageaction=ker&modid=1&artid=7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή