Βγήκαμε νικητές από το Δάσος! Μόνοι πρώτοι!


Εθνικός-ΑΠΟΕΛ: 0-1
Πέρασε νικηφόρα και από το Δασάκι ο ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας 0-1 με γκολ του Τρισκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλευόμενο μάλιστα το νέο στραβοπάτημα της Ανόρθωσης έμεινε ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ στον πίνακα της βαθμολογίας.

Τρισκόφσκι και πάλι
Τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ έδωσε και πάλι ένα γκολ του Τρισκόφσκι, επαληθεύοντας μας όταν σε ανύποπτο χρόνο γράφαμε πως ο Σκοπιανός δεν θα πρέπει να βγαίνει από την ομάδα όταν είναι υγιείς!

Και τώρα Αλκή
Επόμενος αγώνας με την θυγατρική της ομόνοιας, αυτήν που τους χάρισε τους την τελευταία τους νίκη (ο αγώνας με τον Ερμή δεν έγινε όταν γραφόταν αυτό το άρθρο). (Επαναλαμβάνω την ευχή και την κατάρα μου: Στο τέλος του πρωταθλήματος να ψάχνουν τους βαθμούς που χάρισαν στην ομόνοια και να μην τους έχουν για να σωθούν…)

Τα σέβη μας στον VIP
Από αυτήν εδώ την στήλη, στέλνουμε τα σέβη μας στον VIP του apoel.net αφού μετά τον Μικρό ομονοιάτη μας χαρίζει άφθονο γέλιο και με την xoxo tv.
Παρακολουθήστε το νέο επεισόδιο της xoxo tv που διεισδύει στα εσωτερικά της χομόνοιας και αναλύει τα τελευταία δεδομένα με τον Κων/νου: http://www.youtube.com/watch?v=qG_fGSaV5OY&feature=player_embedded

Περιμένουμε την κόρη - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 07.11.2010, ΑΠΟΕΛ – ΑΛΚΗ / Γ.Σ.Π / 16:00 / ALFA
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

9 σχόλια:

  1. APOEL 8RILOS PROTA8LIMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
    aa kai mpravo gia tin episimansi s APOELfire gia tin xoxotv!pragmatika en xaneiiii!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ...ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΧΟΜΟ ΚΑΙ Η ΧΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ..ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΠΡΕΖΑ AU 1979...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά ένα νέο blog για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

    http://greendunk.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάποιοι από μας φκάλλουν ρουσούδι άμα θωρούν έτσι χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ailton apla den iparxi!! ishen kati faseis evourousan ton pou pisw 3-4 pextes je en ton epianan! ptou ptou ptou!! goal goal goal ko ko ko kouaks kouaks kouaks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ομόνοια και Ανόρθωση χρωστούν τα μισά των οφειλών

    Τα περισσότερα χρήματα σχεδόν τα μισά του συνολικού ποσού οφείλουν δύο ποδοσφαιρικά σωματεία, και συγκεκριμένα η Ομόνοια και η Ανόρθωση. Πιο συγκεκριμένα η Ομόνοια οφείλει €15,7 εκ. προς τον πρόεδρο της Μιλτιάδη Νεοφύτου και €700 χιλιάδες σε τρίτους, ενώ παράλληλα υπάρχει πιθανότητα να κληθεί να καταβάλει αποζημίωση €1 εκ. και προς τον τέως ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Οκκά ο οποίος τώρα συνεχίζει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

    Το χρέος της Ομόνοιας θα μειωθεί εάν ο κ. Μιλτιάδης Νεοφύτου αποφασίσει να διαγράψει το χρέος της ομάδας προς αυτόν ή αν έλθει σε συμφωνία για αποπληρωμή του ποσού σε μακροχρόνια βάση. Ο κ. Νεοφύτου εάν το επιθυμήσει μπορεί να διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό να διευκρινίσουμε.

    Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση οφείλει σε τράπεζες, πρώην ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους της το ποσό των €4,3 εκ. ποσό που συσσωρεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια καθώς τη χρονιά που μεσουρανούσε στο Champions League κατάφερε να μειώσει τα χρέη της στο ελάχιστο.

    Μόνο ο ΑΠΟΕΛ δεν χρωστά σε κανένα

    Όσον αφορά στο ΑΠΟΕΛ όπως μας λέχθηκε από επίσημα χείλη της ΚΟΠ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο δηλαδή να μην χρωστά σε κανένα. Το γεγονός αυτό στις μνήμες των παλαιότερων όπου το σωματείο κινδύνευσε μέχρι και με την κατάσχεση των επίπλων του για αποπληρωμή των οφειλών του μοιάζει με θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/322912

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to thema en oti h xoxo en xrwsta tosa.

    En exei chance na piasei selini pisw o miltis an analogistei kapoios pou vriskei ta lefta!

    By the way elpizw na mhn 3exnate oti afta ta 16 ek. tou milti einai xrimata tou ellinokypriou forologoumenou

    To thema einai omws oti kapia fasi o miltis enna fiei... Alla men kanete oneira giati to komma en tha afhsei pote thn xoxo na pattisei.
    ------------------------------------------------
    Men tous fakellous ths UEFA ti egine? Giati to thema den proxwrise? Paromoia peristatika exoun hdh epili8ei se alles xwres!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Gamw to parartima sas efkalete ta namia, egorasete kai to grasidi. Ate na tous shipsi kai h anorthwsh. Oti kamoume kopelia,
    APOEL ENANTION OLWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή