Πρώτη ήττα

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ: 0-1
Την πρώτη φετινή του ήττα δέχτηκε ο ΑΠΟΕΛ από την πολύ μαχητική και πολύ καλή ΑΕΛ με 0-1. Το μοναδικό γκολ του αγώνα που έκρινε και το παιχνίδι πέτυχε ο Μοντέιρο στο 56 με μακρινό χλιαρό σουτ (το μόνο ίσως σουτ που έγινε στην εστία του ΑΠΟΕΛ)!
Πριν από αυτό ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να χάσει πέναλτι (ο Σολάρι που το εκτέλεσε πάσαρε κυριολεκτικά στον συμπατριώτη του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Ντεγκρά) στο 40! Το πέναλτι κέρδισε ο Ατόρνο.
Η ΑΕΛ πάντως ήταν η πιο πειθαρχημένη και η πιο καλά στημένη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι χάθηκε από τον πάγκο!
(Η εκτίμηση που έχω στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένη! Είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει στην είσοδο του οικήματος του ΑΠΟΕΛ να στηθεί άγαλμα του σέρβου, ενώ αν ποτέ η ομάδα αποκλτήσει δικό της γήπεδο θα πρέπει να ονομαστεί στάδιο ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ). Η (καλόπιστη) κριτική όμως είναι κριτική…
Ο Ιβάν, ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν σηκώθηκε από τον πάγκο του! Η ομάδα κατά την άποψή μου στήθηκε λάθος (με 2 επιθετικούς, αποδυναμώνοντας το κέντρο και με τον Πίντο αριστερό μέσο!!!). Η αντίδραση από τον πάγκο άργησε να έρθει (στο 60 ως συνήθως). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ ο Σολάρι ήταν τραυματίας εκτός παιχνιδιού και παίζαμε με 10 παίκτες. Αυτό συνέβηκε για 5 περίπου λεπτά. Δεχτήκαμε το γκολ, ο Σολάρι μπήκε στο γήπεδο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έγινα αλλαγή (αντικαταστάθηκε από τον Τρισκόφσκι) ενώ αυτό μπορούσε να γίνει πολλά λεπτά νωρίτερα

Το μυαλό στην Πόρτο
Είναι φανερό ότι το Champions League επηρεάζει τους παίκτες μας! Όχι λόγω κούρασης (θυμηθείτε, τους βαθμούς που χάσαμε μέχρι τώρα τους χάσαμε από την ΑΕΚ πριν ξεκινήσουν οι όμιλοι και με την ΑΕΛ όταν είχαμε 15 μέρες διακοπή….) αλλά λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και λόγω του ότι οι παίκτες που θέλουν να παίξουν την Τετάρτη στο Πόρτο δεν βάζουν εύκολα το πόδι τους στη φωτιά!

Το πάθημα θα γίνει μάθημα;
Ελπίζουμε όλα τα πιο πάνω να γίνουν μάθημα στην ομάδα μας και να καταφέρουμε να βρούμε τις λύσεις για την δύσκολη συνέχεια. Κάποια παιχνίδια όπως αυτό που χάθηκε με την ΑΕΛ πρέπει να τα κτυπούμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι παιχνίδια – κλειδιά!

Μπελάιντ
Ο Μπελάιντ έκανε ντεμπούτο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ όταν στο 64 αντικατέστησε τον Κακά. Έδειξε ότι είναι παίκτης που ξέρει πολύ μπάλα και θα βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα.

Στο Οπόρτο
Την Τετάρτη στο Οπόστο, πάντως, όλα θα είναι διαφορετικά. Εκεί πάμε όπως πάντα για βαθμολογικό (και οικονομικό) κέρδος...

3 σχόλια:

  1. APOEL stis nikes,APOELARA stis ittes. Vlepoume mprosta. Emeis den eimaste klamenoi. APOEL kai monon APOEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ELA TA AEROPLANA NA ETOIMAZONTAI.... KALO MAS TAKSIDI...KAI STO DRAGAO THA STO TRAGOUDW....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gamw tin omonoia tourkias sas poutanopaida omonoiates gamw tes manes sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή