Στο παραμύθι του ΑΠΟΕΛ οι Δράκοι δεν βγάζουν φωτιές…


Καρφώσαμε τον Δράκο
Το παραμύθι του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται… Και σε αυτό το όμορφο ευρωπαϊκό παραμύθι δεν είναι οι Δράκοι αλλά οι παίκτες του Αυτοκράτορα ΑΠΟΕΛ που βγάζουν φωτιές!
Οι φίλαθλοι έβγαζαν φωτιές και έκαναν το ΓΣΠ καμίνι ενώ τα μάτια των οι παικτών γυάλιζαν από το πρώτο ημίχρονο.
Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να χάσει τη νίκη. Δεν μπορούσε να αφήσει την Πόρτο να του κλέψει τη νίκη, κάτι που προσπάθησε να κάνει στο 90 με το πέναλτι του Χούλκ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αντέδρασε σωστά και κατάφερε για ακόμα μια φορά να ανατρέψει το σκορ.
Η Ευρώπη παραμιλά και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ παρανοούν!
Αυτή ήταν η κρισιμότερη νίκη στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ (μέχρι την επόμενη)!

Η Συνέχεα…

Απίστευτο, αλλά ο ΑΠΟΕΛ μόνος πρώτος και η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου! Με τους 8 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ γράφει ιστορία και πραγματοποιεί το μακρύτερο ευρωπαϊκό ταξίδι που έκανε ποτέ κυπριακή ομάδα αφού στη χειρότερη περίπτωση θα συνεχίσει στο Europa League (εννοείται φυσικά ότι θα τα δώσει όλα για να περάσει στους 16 του Champions League)!

This is GSP!
Ο νόμος του ΓΣΠ ίσχυσε και πάλι! Το ΓΣΠ εξελίσσεται σε πραγματικό κάστρο για το ευρωπαϊκό ΑΠΟΕΛ! Μέσα σε αυτό προσκύνησαν πρώτα η Ζενίτ και τώρα η Πόρτο.
Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν ξέρω τι έγινε στο 2ο ημίχρονο του αγώνα ομόνοια-ΑΕΛ (και να σας πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου – απλά θέλω να γράψω κάτι για το ΓΣΠ): Εύχομαι οι υπεύθυνοι του σταδίου να μην πρόλαβαν να το ξεστολίσουν, έτσι για να γευτούν και κάποιοι άλλοι τη χαρά του να παίζεις κάτω από τ΄αστέρια του Champions League!

Η οικονομική διάσταση

Και για να μην ξεχνιόμαστε… Η νίκη απέναντι στην Πόρτο σημαίνει +800 χιλιάδες ευρώ (να τα βλέπουν αυτά και να τρελαίνονται κάποιοι μεγαλοεργολάβοι σκορπούν χρήματα στον αέρα).

Και τώρα Σαλαμίνα
Καλές οι χαρές και τα πανηγύρια, όμως πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να στρέψουμε την προσοχή μας στον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαλαμίνα. Άποψη μου είναι ότι ο Ιβάν θα πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν και που έχουν κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους και να καθιερωθούν!
Η νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Πόρτο μας έχει τρελάνει όλους, αλλά, όσο άπληστο και αν ακούγεται αυτό, τα θέλουμε ΟΛΑ! Και την ευρωπαϊκή διάκριση και το πρωτάθλημα στην Κύπρο!

-ΙΔΑΣ-

17 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ Champions League 2011-2012 Αουτσσσσσσσσσ ΟΚΟΚΟΚΟ AU 79 στα αρμαρκα σας χοχοι ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πεναλτι της Πορτο δεν ηταν..

    Ο συγκεκριμενος παιχτης στο παιχνιδι της Πορτογαλιας εκανε 100 θεατρα και πηραν 2 κιτρινες παιχτες του ΑΠΟΕΛ..

    Στο πεναλτι αν κανετε pause θα δειτε οτι σερνει τα ποδια του..Δεν τον βρισκει ο Ολιβειρα..

    Ειναι γνωστος θεατρινος ο συγκεκριμενος παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μας χρωστάνε και μια εκτός έδρας νίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re, thimiste me poia en touti i xomonoiaspor, poy lalei toutos panw!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gamo sas oullous men ksananaferete re to onoma tis omadas tis ntropis damesa re skataes. damesa kiriarxei mono ena onoma, tou thrylou TOU AFTOKRATORA TOU APOEL. anti na panigirizete asxoliste me tous vromotourkosporous, ta klamena mounia tis gay9 pou girefkoun armarka na xostoun. SKASTE OULLOI. MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL MONO APOEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eoka b ksanaktipa petousta gie mou , tourkosporoi gamiste tous oti exoun iero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re salaminei minete spiti ti kiriaki giati ena fate 3ilo poli malakismena exoumou ke organomenou i toyrkospori pios sas efere toys tourkou?????emis re mounia tourkospori gamo tin mana sas tin omonia poutanopeda roftsiani katadotes ton toyrko kiriaki erxomasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tourkosporiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 00:08 ετσι εισαι λεβεντης ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ,ΒΑΡΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Έλληνες μοιάζουν πάρα πολύ με τους Γαλάτες όπως περιγράφονται στο comic Asterix & Ovelix . Μαλώνουν συνέχεια , κάνουν πολύ χαβαλέ , ξέρουν όλοι τα πάντα , γουστάρουν να περνάνε καλά , δεν αντέχουν την κακοφωνία και άλλα .

    Η μεγαλύτερη ομοιότητα με τους Γαλάτες (του comic) όμως όπως την αντιλήφθηκα διαβάζοντας την πρόσφατη αλλά και παλιότερη ιστορία είναι η συμπεριφορά τους όταν πολεμούν . Δεν βλέπουν την ώρα να ορμήξουν , δεν τους νοιάζει πόσοι είναι οι αντίπαλοι , συναγωνίζονται ποιος θα πολεμήσει πρώτος και καλύτερα , και πάντα (είτε νικούν είτε χάνουν) δίνουν ένα καλό μάθημα στους αντιπάλους τους .

    Η μεγαλύτερη διαφορά τώρα των Ελλήνων με τους Γαλάτες (του comic ενοείται) είναι ότι οι πρώτοι δεν πίνουν μαγικό ζωμό . Δεν τον χρειάζονται γιατί όταν ήταν μικροί βγήκαν από Ελληνίδα μήτρα. Ευχαριστώ για την μεγάλη χαρά που μου δώσατε αδέρφια!!!!
    Ελλαδίτης Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re stamatate...eimai apoel alla exw filous p einai me tin n.salamina k htan mazi mou sto gsp me tin wisla, zenit k porto k panigirizan gia mas! stamatate tis malakies k en xreiazete me na deroume kapoion me na ton gamisoume...touta oula en gia ekeinous p exoun kati mikro anamesa sta podia tous!!! p.s: mikri omada opadwn filwn deksiwn anorthosiatwn itan se kafeteria stin larnaca ston agwna mas me tin porto k panigirizan yper tis portos...opadoi tis exthriki mas aristeris omadas alkis mas yperaspistikan k tous ediwksan apo to kafe...g avto ta kompleksika makria apo ton APOEL!!! APOEL K MONO APOEL!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ΑΠΟΕΛ μας κανει περήφανους ως Ελληνες. Για τιποτα αλλο δεν μπορουμε να νιωθουμε ετσι σε αυτό τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή