Μεγάλη δύναμη σημαίνει και μεγάλη ευθύνη

Δυστυχώς κάποιοι ηλίθιοι και άχρηστοι κλέβουν από την Ομάδα μας την μεγάλη δόξα αφού ο τύπος ασχολείται με τα παρατράγουδα που είχαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα παρά με τον ανεπανάληπτο άθλο που πετύχαμε. Το όνομα της Ομάδας μας φιγουράρει δίπλα από αυτά της Ρεάλ, Μπαρτσελώνα, Τσέλσι, Άρσεναλ, Ιντερ. Μέσα σε όλα αυτά τόσο ο Πρόεδρος αλλά ακόμα και ίδιος ο Γιοβάνοβιτς σχολίασε με πικρία αυτά που έγιναν.

Θεωρώ πως αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι βλάκες και πως δεν έχουν την κοινή λογική να αντιληφθούν τι ακριβώς κάνουν. Ωστόσο, εκτός αυτών καταλογίζω την απόλυτη ευθύνη και στους οργανωτές της πορτοκαλί κερκίδας.

Καλά ρε παιθκια! Εσείς που ξεσκίζεστε πάνω στην κερκίδα φωνάζοντας και τραγουδώντας ασταμάτητα, εσείς που ταξιδεύετε σε ολόκληρη την Ευρώπη για τον Θρύλο, εσείς που πληρώνετε από το υστέρημα σας επιπλέον λεφτά για τα πανό, τύμπανα, χαρτοπόλεμο και σημαίες, εσείς που όταν βρέχει δεν ανοίγετε ομπρέλες και αντί αυτού έχετε τα χέρια ψηλά φωνάζοντας ρυθμικά … εσείς που έχετε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ (και όχι η αστυνομία!), ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3-4 ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΕΤΕ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥΣ;

Και πιστέψτε με! Αν το κάνετε αυτό θα γίνεται ήρωες. Αν το κάνετε αυτό τότε πραγματικά θα σας φοβούνται όλοι. Αν το κάνετε αυτό θα έχετε την συμπαράσταση όλων – της Δυτικής, της Ανατολικής και της Βόρειας κερκίδας! Αν παραδώσετε (αφού λιντσάρετε πρώτα εσείς οι ίδιοι) αυτούς τους ηλίθιους να δούμε ποιός θα τολμήσει να ρίξει φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο. Να δούμε ποιος θα τολμήσει να βλάψει την Ομάδα μας!

AU79! Έχετε μεγάλη δύναμη. Και έχετε και την απόλυτη στήριξη όλων των υπολοίπων! Αλλά μεγάλη δύναμη σημαίνει και μεγάλη ευθύνη … Λάβετε μέτρα!

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα... Ήρθε η ώρα να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά. Μόνον για το ΑΠΟΕΛ μας. Οτιδήποτε διαφορετικό θα ήταν καταστροφικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ σωστά τα λες φίλε μου...
    Αυτός που είχε το θράσος να ρίξει το καπνογόνο στο γήπεδο, να πληρώσει ο ίδιος το πρόστιμο. 3-4 μαλάκες κάθε φορά αμαυρώνουν την εικόνα του συνδέσμου μας. Φτάνει πια...
    Είμαστε ή δεν είμαστε ΕΚ ΦΎΣΕΩΣ ΑΝΏΤΕΡΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή