Κακός ο Τρύφωνος, κάκιστος ο ΑΠΟΕΛ!


Αλκή-ΑΠΟΕΛ: 2-1
Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε στραβά το 2012 χάνοντας από την Αλκή στο ΓΣΖ με 2-1. Η ομάδα μας δυστυχώς δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε μετά τις γιορτές και πέταξε κυριολεχτικά 3 βαθμούς!
Ενώ όλα ξεκίνησαν ιδανικά με το γκολ του Τρισκόφσκι στο 3’ μετά όλα πήγαν στραβά! 1. Η επιπολαιότητα στην επίθεση, όπου οι επιθετικοί μας δεν μπορούσαν να τελειώσουν εύκολες φάσεις, 2. Η ατυχία αφού είχαμε 2 δοκάρια, 3. Η μη συγκέντρωση στην άμυνα μας με αποτέλεσμα να δεχτούμε 2 γκολ στις ελάχιστες αντεπιθέσεις της Αλκής, 4. Οι λανθασμένες αλλαγές του Ιβάν (είπαμε ότι ο σεβασμός για τον Γιοβάνοβιτς είναι απεριόριστος αλλά κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής) και 5. Η κακή διαιτησία του Τρύφωνος (βλέπε πιο κάτω) έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.
Επίσης, είναι γεγονός - και όποιος δεν θέλει να το παραδεχτεί πλέον εθελοτυφλεί: Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και η απόδοσή τους δεν συνάδει με την αμοιβή τους!

Ο Τρύφωνος
Δεν συνηθίζουμε – όπως κάνουν κάποιοι άλλοι – να ψάχνουμε τα αίτια της ήττας μας αλλού! Γι’ αυτό και στην πιο πάνω παράγραφο καταγράφουμε τις ευθύνες της δικής μας ομάδας! Βλέποντας όμως  την διαιτησία του Τρύφωνος, δικαιούμαστε να διερωτηθούμε: Ποιο άραγε θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα αν ο κύριος Τρύφωνος τολμούσε (γιατί περί τόλμης πρόκειται με την περιρέουσα ατμόσφαιρά που επικρατεί για την δήθεν εύνοια του ΑΠΟΕΛ) να καταλόγιζε  το εμφανέστατο πέναλτι που είχε ο ΑΠΟΕΛ στην ανατροπή του Χαραλαμπίδη στο Ά ημίχρονο (το σκορ θα γινόταν 0-2) ή αν άφηνε το Μπελάιτ να ολοκληρώσει τη φάση που έβγαινε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όταν τον έκοψε με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ;
Αλήθεια, οι αθλητικογράφοι θα δώσουν έμφαση στις φάσεις που αδικήθηκε ο ΑΠΟΕΛ ή μήπως «πουλάει» μόνο όταν οι αμφισβητούμενες φάσεις είναι εναντίων του ΑΠΟΕΛ;

2 σχόλια:

  1. File mou otan gia pollosti fora fetos pezis adiafora to proto imixrono, sto deutero imixrono pezis arketa kalo podosfero kai i mpala den se theli(ta 2 dokaria) , to telefteo pragma pou tha fte3o einai to dietiti(asxetos an eixame adikithi)

    Gia alli mia xronia ksekinisame me to aristero.. to idio kai persi me tin ano sto pap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Makari na teliosei kai opos i persini! enmas fteei o dietitis,to thema en oti an itan oi xoxoi itan na fonazan gia katestimeno, oti o trifonos en apoelistas klp, klp. Ospou krifoume na men exoume parapono! Mpravo ston Anti Polidorou pou me tes diloseis tou ethi3e to thema!

    APOEL THRILOS PROTATHLIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή