7η Μαρτίου 2012 ... το σημαντικότερο ραντεβού με την ιστορία !



Δεν ξέρω αν η 7η Μαρτίου θα σηματοδοτήσει το τέλος του ονείρου, που έτσι και αλλιώς είναι μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο (και ίσως ούτε επόμενο!) αυτό όμως που ξέρω είναι πως μέχρι και το τελικό σφύριγμα οι Γάλλοι θα πρέπει να φτύσουν αίμα για περάσουν στην επόμενη φάση.  Ο αγώνας θα πρέπει να είναι εφιαλτικός για τον κάθε Γάλλο που πίστεψε πως θα κάνει περίπατο στο Ζερλάν. Η παρέα του Λυσσάντρο και του Μπάστος  θα πρέπει να ζήσουν κάτι ανεπανάληπτο και άπιαστο για την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (βλέπε Lampard, Terry, κλπ) ανέφεραν πως αν και έχουν αγωνιστεί σε γήπεδα με 80,000+ οπαδούς, τέτοια ατμόσφαιρα δεν έζησαν ποτέ τους.

Ολόκληρο το ΓΣΠ θα πρέπει να ακολουθήσει τους ενορχηστρωτές Πορτοκαλί της Νότιας και να αψηφήσει το κρύο. Το χειροκρότημα (χωρίς γάντια) επιβάλλεται.  Το δικαιούνται όλοι, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση αλλά και ο ίδιος ο κόσμος!
Γι' αυτό αν δεν έχετε προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι ακόμα, τρέξετε! Κάντε το όμως μόνο αν έχετε την φωνή για τουλάχιστο 90 λεπτά ακόμα ...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου