Η απογοήτευση δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας!


 
Η απογοήτευση που ένοιωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για την ήττα από την  Λυών στους 16 του Champions League δείχνει το πόσο επιτυχημένη είναι η φετινή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.




Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε απλά να μπει (ξανά) στους ομίλους του Champions League αλλά κατάφερε να τερματίσει και πρώτος και να περάσει στους 16!
Κατάφερε κάτι το αδιανόητο για το μέγεθος της ομάδας και της χώρας που εκπροσωπεί. Να κατεβαίνει στη Λυών και να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, όπως ακριβώς έκανε στην Αγία Πετρούπολή, στο Οπόρτο και στο Ντόνεσκ.
Τελικά, απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα λύγισε και έχασε με 1-0  (χάρις και στην τύχη των αντιπάλων αφού η μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα του Χιώτη κόντραρε  και στο πόδι του Ζόρζε).
Το 1-0 είναι σίγουρα δίκαιο αποτέλεσμα. Το προβάδισμα είναι υπέρ των Γάλλων. Ο ΑΠΟΕΛ όμως, θα παλέψει μέσα στο σπίτι του και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ (όπως το έκανε ξανά) με τη βοήθεια του κόσμου του. Στις 7 του Μάρτη, ο ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ακόμα ένα θαύμα, το οποίο, αν έρθει θα είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου