Το παιχνίδι της Διοίκησης με τη φωτιά!

 
ΓΙΑ ΤΟ SMS ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ...

Δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις για να καταλάβει κάποιος ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειαζόταν επιθετική ενίσχυση το πράγμα έβγαζε μάτι μέσα στο γήπεδο… 

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είχε τα χρήματα να κάνει μια πολύ καλή μεταγραφή (θυμίζουμε ότι εκτός από τα έσοδα του Champions League, πήρε χρήματα και από την μεταγραφή του Γιάχιτς). Είχε, επίσης τον χρόνο να ψάξει και να βρει τον καταλληλότερο ποδοσφαιριστή προκειμένου να λύσει το επιθετικό του πρόβλημα (γιατί όταν έχει χρήμα και θέλεις παίκτη βρίσκεις)!

Αντί αυτού, οι διοικούντες περίμεναν την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά στο πάρα πέντε να κάνουν διαπραγματεύσεις… Συμφώνησαν λέει με τον Χ νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά η ομάδα στην οποία ανήκει είχε πολύ ψηλές απαιτήσεις… Και ρωτώ εγώ ο αφελής: Καλά, έπρεπε να περιμένουμε λίγες ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος για να μάθουμε τις ψηλές απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη; Είμαστε απαράδεκτοι και λειτουργούμε σαν πρωτάρηδες! Συμπεριφερόμαστε λες και όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από εμάς!
Νομίζουμε πως αν ζητήσουμε ένα παίκτη λίγα λεπτά πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, θα μας πουν «περάστε πάρτε τον» και δεν σκεφτόμαστε το αυτονόητο - ότι δηλαδή και οι άλλες είναι ομάδες με αγωνίστηκες υποχρεώσεις οι οποίες για να παραχωρήσουν ένα ποδοσφαιριστή τους πρέπει πρώτα να βρουν και τον αντικαταστάτη του!
Όλοι ανεξαιρέτως οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να ενισχυθούν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο παρόλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Από την άλλη, εμείς, όχι μονό δεν θεραπεύσαμε το επιθετικό μας πρόβλημα αλλά αποδυναμωθήκαμε κιόλας! Δώσαμε δύο παίκτες που έδιναν λύσεις στην ομάδα (Μπελαίτ και Γιάχιτς) και πήραμε ένα (Σόουζα).
Παρατηρώ μια μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης να χαρίσει το πρωτάθλημα στους αντιπάλους μας… Το 2009 ενώ πάλι μπορούσε να ενισχυθεί και να κάνει το back to back, δεν το έκανε και κατάφερε να κλωτσήσει τον τίτλο. Δυστυχώς είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρει το ίδιο και φέτος…

Αυτό που ενοχλεί τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα, δεν είναι ότι δεν μπορούμε, είναι ότι δείχνουμε να μην θέλουμε να κτυπήσουμε το πρωτάθλημα…
Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά με εμφανίσεις όπως τις τελευταίες που τα γκολ έρχονται από το σταγονόμετρο, έχουμε να τραβήξουμε πολλά…
Όσοι δε, περιμένουν τον Αίλτον να επιστρέψει και να λύσει από μόνος του το επιθετικό πρόβλημα, όσοι περιμένουν το Τάνο να ανέβει στα επίπεδα που ονειρευόμαστε ή όσοι περιμένουν τον Ατόρνο να μετατραπεί σε σέντερ φορ ολκής, μάλλον θα διαψευστούν!
Με όλα αυτά που γράφω δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να ρίξουμε λευκή πετσέτα! Όχι! Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα! Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες μέσα στην ομάδα και όλοι να δουλέψουν πολύ πιο σκληρά και παθιασμένα απ’ ότι έκαναν σήμερα! Δεν παίζουμε μόνοι μας σε αυτό το πρωτάθλημα… Πρέπει να σκύψουμε κάτω, να αφήσουμε τους εγωισμούς και να λάβουμε πολύ πιο σοβαρά τον κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, ελπίζοντας ότι μπορούμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου