Μεταγραφική Ιανουαρίου. Όλοι οι οπαδοί μας ήθελαν επιθετικό στην Ομάδα, εδώ και τώρα! Αντικαταστάθηκε ο Μπελάιτ από τον Σόουζα και το θέμα των μεταγραφών έκλεισε. Η διοίκηση έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις τις για μη υλοποίηση επιπλέον μεταγραφικής κίνησης.

Η υπόθεση άνοιξε ξανά απρόσμενα επειδή ήρθε μια πρόταση για τον Γιάχιτς που ομολογουμένως δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα αν και το δείγμα που μας έδειξε δεν ήταν αρκετό. Μάλιστα σε ένα-δύο δύσκολους Ευρωπαϊκούς αγώνες αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος. Δεν μας χάλασε καθόλου η πρόταση που ήρθε από τους τούρκους  αφού εμάς βέβαια το μυαλό μας κόλλησε στον επιθετικό!

Η κίνηση αυτή έκανε πολλούς να πιστέψουν πως θα έρθει ο πολυπόθητος επιθετικός. Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που οι οπαδοί μας (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) διερωτήθηκαν γιατί να αντικατασταθεί ένας μεσο-αμυντικός από έναν επιθετικό. Όπως και να 'χει, η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Τελικά η θέση του Γιάχιτς έμεινε κενή. Σήμερα, ψάχνουμε αμυντικούς ένεκα τραυματισμών όλων των κεντρικών μας αμυντικών. Ίωση ο Κακά, τραυματίας ο Ζόρζε ενώ και ο Ολιβέιρα λόγω αποχής δεν παρουσιάζεται έτοιμος. Πληρώσαμε μάλιστα αυτό το γεγονός με το πρόσφατο λάθος του.
Η πραγματικότητα είναι πως και επιθετικό να παίρναμε επειδή το ζητούσαν έντονα οι οπαδοί μας, αύριο,  στον κρισιμότερο αγώνα του μήνα,  θα πρέπει να στερηθούμε τον καλύτερο μας μέσο μιας και ο Μοράις θα πρέπει να παίξει πίσω για να καλύψει το κενό του αμυντικού. Άσε που ο Ολιβέιρα εξακολουθεί να είναι ανέτοιμος.
Που θέλω να καταλήξω; Ο μηδενισμός των πάντων αλλά κυρίως αυτοί οι ισχυρογνώμονες οπαδοί μας πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως μια μεταγραφή ενός επιθετικού δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πολύ απλά επειδή το πρόβλημα δεν μόνο  έγκειται στην έλλειψη του σκόρερ αλλά είναι πολύ βαθύτερο. Για όσους έχουν όρεξη να διαβάσουν την άποψη μου για το πρόβλημα, πατήστε εδώ. Για τους υπόλοιπους απλά θα  συνιστούσα όπως επιτέλους αλλάξει αυτή η Κυπριακή  ττοπουζο-προσέγγιση στο όποιο πρόβλημα εμφανίζεται στην Ομάδα μας και να σοβαρευτούμε λίγο. Η Ομάδα έκανε το καθήκον και έγινε Ευρωπαϊκή. Έχουμε και εμείς την ευθύνη να γίνουμε Ευρωπαίοι οπαδοί αν θέλουμε να παραμείνουμε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου