Πρώτα η Ομόνοια


Πρώτα η Ομόνοια
Πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ έχουμε το ντέρμπι με την Ομόνοια και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό! Είναι το πρώτο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια με τους αιωνίους που θα μας δώσουν την ευκαιρία να βρεθούμε από πάνω τους. Και τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις αφήνουμε να πηγαίνουν χαμένες… 
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ
Σφαγή έγινε (και συνεχίζει να γίνεται) για τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα με τη Ρεάλ. Το μεγάλο φάουλ της Διοίκησης είναι ότι δεν έδωσε προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίων σε όσους ΑΠΟΕΛίστες αγόρασαν διαρκείας για τα παιχνίδια των ομίλων!  Με το να ανοίξουν την αγορά στα τυφλά έδωσαν την ευκαιρία σε μη ΑΠΟΕΛίστες, άσχετους και σε άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά τον αγώνα να πάρουν εισιτήρια αφήνοντας αγνούς οπαδούς της ομάδας εκτός γηπέδου!
Μέχρι και εγγόνια ιδρυτών της Ομόνοιας γνωρίζουμε ότι εξέφρασαν ενδιαφέρον να πάνε στον αγώνα! 

Ο Μπίδης το είπε ξεκάθαρα: Θέλουμε στο γήπεδο τους οπαδούς μας! Αυτούς που θα έρθουν και με τις φωνές τους θα σπρώξουν την ομάδα! Όλοι οι άλλοι, που θέλουν να θαυμάσουν από κοντά τον Ρονάλτο και τον Μουρίνιο, ας πάνε στη Μαδρίτη να πάρουν τα αυτόγραφά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου