0-0 με την Ομόνοια …και στο βάθος Ρεάλ



Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι με την Ομόνοια. Το μυαλό όλων στον ΑΠΟΕΛ ήταν στη Ρεάλ (το παραδέχτηκε και Γιοβάνοβιτς πριν τον αγώνα).
Δεν ήταν όμως μόνο το μυαλό των παικτών του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Ρεάλ (δεν έβαζαν τα πόδια τους όπως θα έπρεπε), ήταν και το πλάνο του Λάρκου προσαρμοσμένο στη Ρεάλ!

Βασικά το σύστημα της Ομόνοιας στο Α μέρος ήταν: «Αυτοί παίζουν την Τρίτη με τη Ρεάλ, εμείς παίζουμε δυνατά τα πόδια τους».
Ο Αλωνεύτης παίζοντας ως συνήθως χωρίς μυαλό και δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο, ενώ είχε κίτρινη κάρτα, σήκωσε τον Χαραλαμπίδη στον αέρα με τα 2 του πόδια στο μέσο του γηπέδου με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Μετά την αποβολή, το σύστημα της Ομόνοιας μετατράπηκε σε: «Καθόμαστε και οι 10 στην περιοχή μας και κάνουμε καθυστέρηση να κρατήσουμε το σκορ»!

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ ανώτερος, έλεγχε το παιχνίδι, έκανε μερικές καλές ευκαιρίες, έκανε και τον Γιωργαλίδη ήρωα, αλλά μέχρι εκεί! Δεν έκανε το κάτι παραπάνω που θα του έδινε τη νίκη!
Η Ισοπαλία ήταν για τον ΑΠΟΕΛ (που έπαιξε περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω) αποτυχία! Για την Ομόνοια ήταν μεγάλη επιτυχία και οι οπαδοί της στο τέλος πανηγύρισαν τον βαθμό όπως πανηγυρίσαμε εμείς την είσοδό μας στους ομίλους του Champions League!

Τελικά ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να έχει προβλήματα με τις μικρές ομάδες που ταμπουρώνονται στις άμυνες τους…

Η διαβολοεβδομάδα συνεχίζεται με  Ρεάλ – Ομόνοια – Ρεάλ!

3 σχόλια: