Μουρίνιο: «Η σημαντικότερη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ!»

Μουρίνιο: «Η σημαντικότερη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ!»
 «Η σημαντικότερη ομάδα για μένα στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο ΑΠΟΕΛ και το σεβασμό μας τον δείξαμε με τον τρόπο που τον αντιμετωπίσαμε», τόνισε στις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνοντας την εκτίμησή του προς την κυπριακή ομάδα. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του μέχρι να φθάσει στο γκολ, λόγω της καλής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ υπογράμμισε πως, η ομάδα του έφθασε στο 0-3 γιατί έπαιξε φανταστικά.
Για τον ΑΠΟΕΛ επισήμανε ότι, δημιούργησε πολλές δυσκολίες στην ομάδα του, η οποία πήρε τη νίκη γιατί έπαιξε φανταστικά. «Το γεγονός πως έφθασαν μέχρι εδώ είναι καταπληκτικό, ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε με έμφαση ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο ΑΠΟΕΛ του Champions League
Όταν υποχρεώνεις όλα τα αθλητικά μέσα ανά το παγκόσμιο να σε υμνούν, όταν ποδοσφαιρικές προσωπικότητες όπως οι Πλατινί και Μαραντόνα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για σένα, όταν οι ξένοι ακούνε Κύπρος και το μυαλό τους πάει πρώτα στον ΑΠΟΕΛ, όταν παίρνεις στην μπουτίκ σου online παραγγελίες για φανέλες τις ομάδας από τη Βραζιλία και άλλες χώρες τις Λατινικής Αμερικής, όταν ο Μουρίνιο περιμένει ένα προς ένα τους παίκτες στου για να τους σφίξει το χέρι μετά το τέλος του αγώνα, σημαίνει ότι είσαι η πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας, και μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη! Με πιο απλά λόγια: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου