Γι΄ αυτούς που φεύγουν και γι΄αυτούς που έρχονται…



Βασικοί παίκτες πάνω στους οποίους βασίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περσινή περίοδο αποχωρούν από την ομάδα. Όλοι τους πρόσφεραν και είχαν συμμετοχή στις επιτυχίες και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό! Συνέδεσαν το όνομά τους με την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και θα τους θυμόμαστε για πάντα!

Γουίλιαμ Μποαβεντούρα:  Έδωσε πολλά στην ομάδα τόσο στο αριστερό άκρο όσο και σαν στόπερ όταν χρειάστηκε. Έχει μπει και αυτός στο πάνθεον, αυτών που μας έκαναν να πανηγυρίσουμε σκοράροντας εναντίων της Ομόνοιας.

Πάολο Ζόρζε: Θα τον θυμόμαστε σαν ένα δυναμικό αμυντικό που αναδείχτηκε MVP σε μια αγωνιστική του Champions League απέναντι σε παίκτες όπως ο Μέσι. Στον τελευταίο ευρωπαικό αγώνα απέναντι στη Ρεάλ έχασε τρία δόντια αλλά εξακολούθησε να αγωνίζεται για την ομάδα…

Κακά: Μπορεί στους περισσότερους αγώνες να καθόταν στον πάγκο, όταν τον χρειαστήκαμε όμως ήταν εκεί!

Μαρσίνιο: Παίκτης με πολλές αρετές (π.χ. η ντρίπλα και η διεισδυτικότητα του) αλλά και κτυπητές αδυναμίες (π.χ. το σουτ του). Βοήθησε και αυτός πολύ τον ΑΠΟΕΛ. Η φωτογραφία του στην οποία κάνει νόημα στη Θύρα 9 να σιωπήσει μετά από το νικητήριο γκολ που ο ίδιος πέτυχε, πρέπει να αναρτηθεί στον τοίχο του οικήματος μας!

Σάββας Πουρσαιτίδης: Άφησα τελευταίο τον Πούρσα επειδή του αξίζει ιδιαίτερη τιμή! Παίκτης που πολλές φορές μας άφησε άφωνους με το πείσμα και την μαχητικότητά του. Άκουσα πολλούς στην κερκίδα να τον αποκαλούν «καθηγητή» και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Το μόνο που έχω να πω για τον 36άχρονο πλέον Σάββα είναι: RESPECT γιο όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα!


Όπως φαίνεται από τα πιο πάνω, έχει ουσιαστικά ξηλωθεί ολόκληρη η αμυντική γραμμή της ομάδας και το στοίχημα είναι να βρούμε ισάξιους, αν όχι καλύτερους παίκτες οι οποίοι να δέσουν μεταξύ τους και να αποτελέσουν μια συμπαγή γραμμή.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται σίγουρα επιτελικό μέσο (στη θέση του Μαρσίνιο) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – κάτι που ζητούσαμε από την αρχή της προηγούμενης περιόδου – ένα ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ επιθετικό που νε βρίσκει λύσεις και να έχει το εύκολο γκολ (κατά προτίμηση να είναι και καλός σουτέρ).

Η πρώτη κίνηση για το δεξιό άκρο της άμυνας έγινε με τον Πορτογάλο Μάριο Σέρτζιο τον οποίο συνοδεύουν πολύ θετικές πληροφορίες και τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα!

Χαιρετίζουμε επίσης την απόφαση των Νούνο Μοραίς, Διονύση Χιώτη και Άθου Σολωμού  να παραμείνουν στην ομάδα! Να είναι σίγουροι ότι έπραξαν το σωστό.

Για τον Μαρίνο Σατσιά δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, απλά θα πω ότι είναι καιρός επιτέλους να δούμε και μερικά από τα ταλέντα των ακαδημιών μας να παίζουν στην πρώτη ομάδα!

Σας χαιρετώ με την έγνοια στο κινητό μου, αναμένοντας τα επόμενα SMS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου