Απώτερος στόχος: Η Τουρκοποίηση της Κύπρου...

Το πιο κάτω σύνθημα, αναρτήθηκε με πανό και "τραγουδήθηκε" ("εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό") από τους οπαδούς της χοχός στον πρόσφατο τελικό κυπέλλου...Οι συζητήσεις στα ελλαδικά ΜΜΕ ακόμα συνεχίζονται. Στο πρόσωπο των χόχων, δυσφημίστηκε κάθε Έλληνας Κύπριος.

Μήπως όμως, αυτός ήταν ο σκοπός τους;;;

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν παρόν. Πως και δεν αντέδρασε; Μια δήλωση "ρε αδελφέ"; Αφού "εν πάσι περιπτώσι" είναι κατά των ύβρεων ! Αφού, γι' αυτό "αν θέλετε" έστειλε στα δικαστήρια όσους περαστικούς του "έσυραν", κατά καιρούς "τα εξ' αμάξης" (όπως άτοπα κατηγόρησε και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου) !

Αλήθεια ποιό είναι το πρόβλημα των οπαδών της χοχός; Γιατί τόσο δηλητήριο προς την Κατερίνα Στικούδη;

Δυστυχώς, τα ελατήρια είναι "πολιτικά". Στο πρόσωπο της Κατερίνας Στικούδη, εξυβρίζετο κάθε Ελλαδίτης Έλληνας. Σκοπός τους, είναι με κάθε τρόπο να καταστρέψουν τις σχέσεις του κυπριακού ελληνισμού, με τον μητροπολιτικό ελλαδικό ελληνισμό. Να αποκόψουν τους Έλληνες της Κύπρου από τη μητέρα Ελλάδα, την μόνη εγγύηση για την φυσική τους συνέχεια στο μαρτυρικό τούτο νησί. Έχοντας πετύχει αυτό, ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος προς την Τουρκία να πετύχει την πλήρη τουρκοποίηση του νησιού...

"Ας όψονται" (ας τα δούν δηλαδή) οι ιθύνοντες...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου