Στην Ευρώπη με το δεξί (ΑΠΟΕΛ - Σένιτσα: 2-0)




Με το δεξί και με καθαρή νίκη 2-0 ξεκίνησε ο ΑΠΟΕΛ τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις απέναντι στην Σλοβάκικη Σένιτσα.
Πολύ λίγο το 2-0
Πριν από τον αγώνα, το 2-0 θα ήταν ένα σκορ που θα ήθελε ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι όμως, με τις απίστευτες ευκαιρίες που χάθηκαν, το 2-0 φαντάζει πολύ λίγο αφού έπρεπε να μπει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ… Κρατάμε το ότι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και στο τελείωμά τους (ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι έχουμε ακόμα 2 επιθετικούς που δεν χρησιμοποιήθηκαν).
Δε τελείωσε τίποτα
Μπορεί να κερδίσαμε 2-0, τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει! Στην πρόσφατη (σχετικά) ιστορία μας έχουμε ένα παράδειγμα που πρέπει να μας κάνει πολύ προσεχτικούς. Το παράδειγμα αυτό ονομάζεται Μπάτε (την οποία κερδίσαμε 2-0 στη Λευκωσία και από την οποία χάσαμε 3-0 εκτός…). Όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Άντης Πολυδώρου σε ραδιοφωνική εκπομπή, το 2-0 είναι ύπουλο σκορ! Είτε σκοράρεις εσύ ένα γκολ και τελειώνουν όλα, είτε δέχεσαι ένα γκολ και αρχίζουν όλα από την αρχή!
Παίκτες
Ειδική μνεία θέλω να κάνω στην πολύ καλή απόδοση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου (ήταν ο MVP του αγώνα κατά την άποψή μου) που στάθηκε καλά αμυντικά και σκόραρε. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αίλτον ο οποίος όμως στη συνέχεια έχασε γκολ που δεν χάνονταν. Θέλω επίσης να σταθώ στον Μενασούρ ο οποίος φέτος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας και στον Ευστάθιο Αλωνεύτη ο οποίος ξεκινά με πολύ όρεξη τη χρονιά.
Μην πυροβολείτε τον Μπόρδα
Το είπε ο Ιβάν και συμφωνούμε απόλυτα! Μην πυροβολείτε τον Μπόρδα και κανένα άλλο παίκτη του ΑΠΟΕΛ, ειδικά πριν τους δώσετε την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο!
DVDs
Παρακολουθήσαμε τα DVDs της εφημερίδας «Καθημερινή» με την εκπληκτική πορεία του ΑΠΟΕΛ πέρσι στο Champions League και άνοιξε η όρεξή μας! Θέλουμε και φέτος καλή πορεία στην Ευρώπη. Στόχος νούμερο ένα όμως πρέπει να είναι το πρωτάθλημα! Μόνο μέσω αυτού μπορούμε να ξαναπαίξουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!




Ίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου