Μην πυροβολείτε τον Μπόρδα!

 Ασπίδα προστασίας στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να προστατεύσει τον παίκτη του απέναντι από τους επικριτές του!
Συμφωνούμε απόλυτα με τη στάση του Ιβάν! Ας περιμένουμε να τον δούμε και μετά να κρίνουμε! Σαν αρχή, στηρίζουμε όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Το άρθρο (από το bala.com.cy):
Ασπίδα προστασίας στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΠΟΕΛ, αρκετά εκ των οποίων αντιμετωπίζονται με επιφυλακτικότητα, πρόσφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η πρώτη διάσκεψη Τύπου του Σέρβου τεχνικού για τη νέα σεζόν μόνο από κοινοτυπίες δεν διανθίστηκε, με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να στέλνει τα μηνύματα που ήθελε, βγάζοντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση για την ομάδα που χτίζει αυτό το καλοκαίρι.

Αστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όταν ρωτήθηκε για τον Αρίτς Μπόρδα (είχε προηγηθεί ερώτηση και για τον Μάριο Μπούντιμιρ, ο οποίος επίσης δεν έχει... ενθουσιάσει κάποιους), τον Βάσκο στόπερ που έχει συγκεντρώσει ουκ ολίγες αρνητικές κριτικές ήδη, μολονότι το δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό και αφορά μάλιστα μέχρι στιγμής αποκλειστικά και μόνο φιλικά παιχνίδια. "Είναι κρίμα. Κρίμα. Κρίμα και άδικο. Μια ζωή υπάρχει μια κατακραυγή. Και όμως αυτοί που δεν είναι αστέρια έγιναν αστέρια στον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή, επειδή έρχεται από την Β' κατηγορία της Ισπανίας; Γιατί; Επειδή μάθαμε να φέρνουμε παίκτες από την Α' Γερμανίας, Α' Ιταλίας, Α' Ισπανίας; Αυτοί μας πήραν στα αστέρια ή οι εργάτες που με την παρουσία τους κατάφεραν όλα αυτά στον ΑΠΟΕΛ;", ήταν το χαρακτηριστικό ξέσπασμα του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος υπενθύμισε ότι με ανάλογες κινήσεις τα τελευταία χρόνια η ομάδα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπεραμύνθηκε των επιλογών του με το πιο τρανταχτό παράδειγμα: άσημοι παίκτες ήταν, όταν έφτασαν στον Αρχάγγελο, και οι περισσότεροι από όσους οδήγησαν πέρυσι τους "γαλαζοκίτρινους" στην πιο ιστορική στιγμή του κυπριακού ποδοσφαίρου... Αυτό που ήθελε να πετύχει ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ με όσα είπε παραμονή του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς ήταν να αποφορτιστούν οι νέοι, όσοι τουλάχιστον αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από το απαιτητικό κοινό της ομάδας. "Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να υποστηρίξουν τους παίκτες που φορούν τις φανέλες του ΑΠΟΕΛ. Αυτός που θα έχει ευθύνες θα είμαι εγώ. Οι παίκτες πρέπει να έχουν τη μέγιστη συμπαράσταση", είπε χαρακτηριστικά σε μία προσπάθεια να πείσει τους φιλάθλους να περιμένουν να δουν τους παίκτες αγωνιζόμενους πριν βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την αξία τους. Καθρέπτης όλων άλλωστε είναι ο αγωνιστικός χώρος και σ' αυτόν θα κριθούν.

Με όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι προφανές ότι αξίζει της εμπιστοσύνης των "γαλαζοκίτρινων" φιλάθλων, κάποιοι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν με επιφυλλακτικότητα τον... νέο ΑΠΟΕΛ, κυρίως επειδή είναι άγνωστοι κάποιοι νεοαποκτηθέντες (Μπόρδα) ή δεν γίνεται πιθανόν κατανοητός ο λόγος απόκτησής τους (Μπούντιμιρ). "Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι", είπε ο αρχιτέκτονας του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος -εκτός από τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλε μέσω της διάσκεψης Τύπου- δεν έδειξε να έχει και καμία αμφιβολία για τους νέους που ήρθαν για να "δέσουν" με τους "παλιούς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου