ΑΠΟΕΛ Airways!



Προμήθεια του ΑΠΟΕΛ επί των πακέτων, δημιουργία online ταξιδιωτικού και δωρέαν μεταφορά αποστολής στη νέα συμφωνία
Κλείδωσε όπως μαθαίνουμε η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Top Kinisis με το deal να περιλαμβάνει σειρά συνεργασιών, πέραν της απλής χορηγίας από το ταξιδιωτικό γραφείο προς την ομάδα για εξασφάλιση των επίσημων πακέτων εκδρομών για τα εκτός εδρας παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων στην Ευρώπη.
Προμήθεια στα πακέταΚαλά πληροφορημένες πηγές του InBusinessNews αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Top Kinisis περιλαμβάνει και καθορισμένο ποσοστό που θα εξασφαλίζει η ποδοσφαιρική εταιρεία επί των πακέτων των οργανωμένων εκδρομών. Τονίζεται πως η χορηγία του Top Kinisis προς το ΑΠΟΕΛ είναι μειωμένη σε σύγκριση με αυτήν του See You Travel κατά τα περασμένα χρόνια, ωστόσο, η πρόταση για προμήθεια επί των συνολικών εισπράξεων αποτέλεσε σημαντικό δέλεαρ για την τελική επιλογή επίσημου ταξιδιωτικού πράκτορα.
Δημιουργία ΑΠΟΕΛ travel στο διαδίκτυο
Αυτή τη στιγμή το γραφείο Top Kinisis ετοιμάζει ειδική ιστοσελίδα για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ από την οποία ο κάθε χρήστης θα μπορεί να «κλείνει» τα εισιτήριά του, είτε για τα παιχνίδια της ομάδας στο εξωτερικό είτε για τις προσωπικές του διακοπές. Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί ορόσημο για τους γαλαζοκίτρινους αφού με το συγκεκριμένο deal αποκτά πρόσβαση σε νέες πηγές εσόδων, που δεν διέθετε σε προηγούμενες χρονιές.
Το ΑΠΟΕΛ travel -όπως θα ονομάζεται η ιστοσελίδα- θα υποστηρίζεται από τη μηχανή αναζήτησης ταξιδίων που λειτουργεί επιτυχώς για χρόνια το Top Kinisis, taxidiamprosta.com και θα προσφέρει τη δυνατότητα για κάθε είδους εκδρομή στο εξωτερικό.
Μειωμένη χορηγία, ενισχυμένα έσοδαΗ καθαρή πρόταση του Top Kinisis προς το ΑΠΟΕΛ περιορίζεται κάτω των 40 χιλιάδων ευρώ, ενώ για την αγωνιστική περίοδο που εξέπνευσε προ διμήνου η ομάδα πήρε κάπου 45 χιλιάδες ευρώ από το ταξιδιωτικό γραφείο See You Travel. Φαίνεται πάντως, ότι οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το συνολικό πακέτο εσόδων και υπηρεσιών που προσέφερε το Top Kinisis είναι πιο ανταγωνιστικό από την πρόταση του See You Travel.
Δωρεάν μεταφορά αποστολής
Μέρος της συμφωνίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Top Kinisis αποτελεί και η μεταφορά της αποστολής στο εξωτερικό με έξοδα του ταξιδιωτικού γραφείου. Μάλιστα το InBusinessNews μαθαίνει ότι 35μελής αποστολή ατόμων εντάσσεται στο εν λόγω σκέλος του ευρύτερου deal, με το κόστος για το Top Kinisis να ανέρχεται κάπου στις 20 χιλιάδες ευρώ για κάθε ταξίδι.
Η συμφωνία μεταξύ ποδοσφαιρικής εταιρείας και ταξιδιωτικού γραφείου αναμένεται να ανακοινωθεί την εβδομάδα 16-20 Ιουλίου μαζί με τις τιμές για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Σένιτσα στην Μπρατισλάβα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου