Και τώρα Νορβηγία


Και τώρα Νορβηγία
Μετά την Σλοβακία ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αναμετρηθεί με Νορβηγική ομάδα, την Aalesunds.  Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει όσο προχωράμε. Ελπίζουμε μαζί με αυτόν να ανεβεί και η απόδοση της ομάδας μας η οποία, ας μην κρυβόμαστε, είναι και πάλι το φαβορί.

Η άμυνα
Πολλά ακούστηκαν και συνεχίζουν να ακούγονται για την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και ειδικά για τις επιλογές του Ιβάν και τους νεοφερμένους Ζουέλα και Μπόρδα.
Προσπαθώντας να τους κρίνουμε αντικειμενικά, έδειξαν μερικά καλά χαρακτηριστικά (ο Ζουέλα είναι πολύ δυνατός και καθαρίζει τις φάσεις και ο Μπόρδα μπορεί να βοηθήσει πολύ στο ψηλό παιχνίδι). Η ομάδα σε δύο επίσημους αγώνες (την στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Νορβηγική Aalesunds στο ΓΣΠ) δεν δέχτηκε κανένα γκολ και αυτό μόνο θετικό μπορεί να θεωρηθεί. Φυσικά ολόκληρη η αμυντική γραμμή χρειάζεται χρόνο αφού, θυμίζουμε ότι έχει αλλάξει ολόκληρη. Αυτό όμως ισχύει σε κάποιο βαθμό για ολόκληρη την ομάδα. Στα αρνητικά, η ευκολία με την ο οποία ο Μπόρδα φαίνεται να δέχεται εύκολα κάρτες…

Η προσφορά της Διοίκησης
Σημαντική κρίνεται η προσφορά της Διοίκησης της ομάδας να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι δωρεάν στους κατόχους διαρκείας. Είναι αυτό που φώναζαν πολλοί εδώ και καιρό και αν η Διοίκηση το ανακοίνωνε από την αρχή θα αποφεύγονταν πολλά μουρμουρητά αφού θα έριχνε το κόστος του διαρκείας σε σχέση με τον αριθμό αγώνων που περιλαμβάνει…

Χέλιο Πίντο ο Κύπριος
Κύπριος είναι πλέον ο ταλαντούχος μέσος του ΑΠΟΕΛ Χέλιο Πίντο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν μπόρεσε να μείνει αδιάφορος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού δεν υπάρχει άλλος με το ταλέντο του Χέλιο που να μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση στην «Εθνική» Κύπρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου