Εκλήματα πρώτου βαθμού!



Φέτος δεν έγιναν λάθη. Έγιναν εγκλήματα πρώτου βαθμού ενάντια στον ΑΠΟΕΛ!

1. Γιατί περί εγκλήματος πρόκειται να έχεις μια στημένη ομάδα που κατάφερε να μπει στους οκτώ της Ευρώπης και εσύ να την ξηλώνεις χωρίς προφανή λόγο, να διώχνεις βασικότατους παίκτες και – το κυριότερο – να μην τους αναπληρώνεις επάξια!

2.  Είναι έγκλημα να φτάνει η τελευταία μέρα των μεταγραφών και η ομάδα, ουσιαστικά, να μην έχει σέντερ φορ, να χρειάζεται ενίσχυση και σε άλλες θέσεις ενώ αυτόν που προορίζεις για βασικό στόπερ να τον έχεις αποκτήσει λίγες μέρες πριν και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της Ευρώπης.

3.  Είναι έγκλημα να έχεις τόσα χρήματα στην τράπεζα, να έχεις πουλήσει τον καλύτερο σου παίκτη 1,2 εκ. και να εσύ αντί  να ενισχύσεις την ομάδα να προσπαθείς να την βγάλεις φτηνά… Επειδή κύριοι της Διοίκησης δεν θέλατε να ξοδέψετε 1 εκατομμύριο για μεταγραφές και τώρα με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη χάσατε τουλάχιστον 4!

4.  Εγκλημάτησαν η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) για το θέαμα που παρουσίασαν απέναντι σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ! Αυτή η εμφάνιση ήταν βλασφημία προς τον κόσμο της ομάδας!

5. Τέλος, έγκλημα διέπραξαν και οι ηλίθιοι οπαδοί που πέταξαν φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο. Σε τέτοιες συνθήκες αποσύνθεσης  όμως, ποίος θα τους μαζέψει;

Ενώ είχαμε την πρόκριση στους Ομίλους σίγουρη, καταφέραμε, μέσα σε μια νύχτα, να την πετάξουμε και να κάνουμε τους τουρκόσπορους και την μισή Κύπρο ευτυχισμένους…
Η τραγική εμφάνιση με τη Νέφσκι δεν ήταν τυχαία (εξάλλου δεν ήταν και η πρώτη) και παρόμοια έργα τρόμου αναμένετε να δουμε και στο τοπικό πρωτάθλημα αν δεν αλλάξουν ΠΟΛΛΑ πράγματα ΑΜΕΣΑ!

1 σχόλιο:

  1. Το λάθος μας καλοί μου φίλοι είναι ότι θεωρήσαμε δεδομένη τη Νέφτσι επειδή ήταν η 3η πιο αδύνατη ομάδα στην κλήρωση.
    Στο γήπεδο φάνηκε ότι ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα. Στον πρώτο αγώνα μας έδωσε ξεκάθαρα μηνύματα αλλά τα αγνοήσαμε. Όταν ο Ιβάν μας έλεγε ότι θα ήταν δύσκολος αντίπαλος, πέστε μου ποιος τον πίστεψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή