Διορθωτικές κινήσεις και τίτλο!




Οι ατυχίες (βλέπε τραυματισμοί), αλλά και τα δικά μας λάθη (βλέπε μεταγραφικές επιλογές) κρατούν τον ΑΠΟΕΛ πιο πίσω από εκεί που θα έπρεπε να βρίσκετε. [Στη διαιτησία δεν θα αναφερθώ  - παρόλα τα τραγικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας αφού α) δεν είναι στο χαρακτήρα του ΑΠΟΕΛίστα να μεμψιμοιρεί για αυτό το θέμα και β)  θέλω  ο ΑΠΟΕΛ να κτίσει ομάδα η οποία να κερδίζει ακόμα και τα διαιτητικά λάθη όταν χρειαστεί!]
Δεν θα κουραστώ να το γράφω ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε αυτή τη  στιγμή να είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό δεν είναι δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά η πραγματικότητα και βγαίνει μέσα από διάφορα στοιχεία όπως:
1.       Η ικανότητα των ποδοσφαιριστών μας (η οποία εξαργυρώνεται και με αδρά συμβόλαια).
2.       Τον προϋπολογισμό που έχει για φέτος η ομάδα (και ο οποίος είναι πολύ ψηλότερος από κάθε άλλη ομάδα στην Κύπρο).
3.       Την υποστήριξη που έχει η ομάδα από τον κόσμο (τόσο όσον αφορά τις εκδηλώσεις στην εξέδρα όσο και την οικονομική βοήθεια).
Επιπλέον φέτος δεν υπάρχει το άλλοθι της Ευρώπης για κανέναν! Αντίθετα το πρωτάθλημα αποτελεί επιτακτική ανάγκη  αν δεν θέλουμε και εμείς να μπούμε σε οικονομικές περιπέτειες όπως κάποιες άλλες ομάδες  άλλες γύρω μας….
Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Θέλουμε σωστές – διορθωτικές κινήσεις και τίτλο!
Τίποτε άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου