Αντίο Τάνο !


Σε συνέχεια του άρθρου που τιτλοφορείται με «Η πόρτα έχει πλέον ανοίξει...» στην ιστοσελίδα monoapoel.com, o αρθρογράφος πολύ εύστοχα κάνει αναφορά στην ευθύνη τόσο του Γιοβάνοβιτς, της διοίκησης αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Συμφωνούμε απόλυτα με το μερίδιο ευθύνης στο οποίο μοιράζεται η πίτα ωστόσο κάπου θα πρέπει να αναφερθεί πως μερίδιο ευθύνης αναλογεί και στον ίδιο τον κόσμο της ομάδας.

Είναι αποδεκτό πως ο κόσμος απαιτούσε την έλευση του αγαπημένου «Τάνο» εδώ και τώρα, σε μια εποχή που οι χόχοι βομβάρδιζαν τα ΜΜΕ αλλά και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου με μεταγραφικές πυρηνικές βόμβες. Βόμβες που βέβαια ποτέ δεν εκπυρσοκρότησαν αλλά αυτό δεν είχε σημασία.  Ας θυμηθούμε πως και ο Σολάρι απασχόλησε τους κινέζους με τους οπαδούς μας να αγωνιούν για την εξέλιξη αυτή. Ήταν τότε που η διοίκηση έκανε το αποφασιστικό βήμα, δαπάνησε πολλές εκατοντάδες ευρώ για να πείσει τον Σολάρι να αφήσει την Αλμέρια και να επιστρέψει στον Αρχάγγελο. Η πραγματικότητα είναι πως ο Γιοβάνοβιτς δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την κίνηση αυτή αλλά κανένας (ακόμα και σήμερα) δεν παραδέχτηκε πως ο Σέρβος «πεισματάρης» είχε δίκαιο και αυτή τη φορά.
Μπορεί οι αριθμοί να διαφωνούν με όλα όσα γράφονται και συζητιούνται μεταξύ των οπαδών της ομάδας μας. Αυτό που μένει είναι να ευχαριστήσουμε τον Τάνο για τις ευχάριστες στιγμές που μας πρόσφερε στην ομάδα και θα πρέπει να είναι περήφανος που ήταν μέλος της ομαδάρας του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου