Κατά 99% Πρωταθλητές!




Τον πιο σημαντικό φετινό αγώνα κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ.
Με ένα τέρμα φάουλ – γκολ του Μάριο Σέρτζιο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί γκολ τίτλου ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με τη νίκη από τη Λάρνακα αυξάνοντας τη διαφορά του από την δεύτερη Ανόρθωση στους 8 βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ, στα επόμενα 3 εναπομείναντα παιχνίδια χρειάζεται μόλις ένα ακόμα βαθμό για να στεφθεί και επίσημα Πρωταθλητής 2012-2013!
Η ΑΕΚ πάντως ήταν σκληρό καρύδι και είχε τις δικές της ευκαιρίες. Ο κορυφαίος όμως παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Ούργκο Πάρτον κατέβασε ρολά για ακόμα μια αγωνιστική και δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.
Ο ΑΠΟΕΛ είχε τις δικές του ευκαιρίες πρώτα με ένα πλασέ του Χαραλαμπίδη στο οριζόντιο δοκάρι και αργότερα με κάποιες αντεπιθέσεις τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει (με πιο κλασική το τετ α τετ του Μπιτό).

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε μαθηματικά, αλλά μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα μπορέσουμε να το χάσουμε – και αν ακόμα θέλουμε να αυτοκτονήσουμε είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε αφού οι αντίπαλοι μας έδειξαν ότι απλά δεν μπορούν…

*Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου