Μικρό βήμα τίτλου (τα συν και τα πλην της λευκής ισοπαλίας)



Η λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε στον ΑΠΟΕΛ, αφού με νίκη θα αγκαλιάζαμε τον τίτλο… Ευτυχώς για όλους μας, όμως, το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι και καταστροφικό.
Τα πλην
Σε δύο αγώνες των play offs δεν έχουμε πετύχει νίκη.
Σε δύο αγώνες των play offs δεν έχουμε πετύχει ούτε ένα γκολ!
Ο αγώνας με την Ανόρθωση ήταν ακόμα ένα κομβικό παιχνίδι (μετά αυτό με την Μπακόυ, και την ΑΕΛ στο κύπελλο) που είχαμε μέσα στην έδρα μας το οποίο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας…
Κάποιοι παίκτες – κλειδιά δεν έχουν την αναμενόμενη απόδοση και προβληματίζουν με την απόδοσή τους.

Τα συν
Παρά την ισοπαλία που πήραμε μέσα στην έδρα μας με την Ανόρθωση, κάναμε ακόμα ένα μικρό βήμα προς τον τίτλο (με νίκη, δεν θα μιλούσαμε για βηματάκι αλλά για άλμα).
Παρ΄όλο που δεν έχουμε κάνει ακόμα νίκη στα play offs εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι και μάλιστα να έχουμε και την διαφορά των +6 βαθμών που αποκτήσαμε στην κανονική περίοδο.
Ο ΑΠΟΕΛ φέτος, για λόγους οι οποίοι χρήζουν διερεύνησης, είναι πιο αποτελεσματικός μακριά από το ΓΣΠ. Αναμένουμε να συνεχίσει να κερδίζει, τουλάχιστον, αυτά τα παιχνίδια.

Έτσι που ήρθαν τα πράγματα, μέχρι να ξεκαθαρίσει και μαθηματικά ο τίτλος, κάθε παιχνίδι από τα εναπομείναντα, είναι τελικός και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται!

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ στο ΓΣΖ!
Θυμίζουμε ότι: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου