Διασυρμός στο ντέρμπι – Ας μην αυτοκτονήσουμε!



Ο ΑΠΟΕΛ, δυστυχώς δεν φάνηκε αντάξιος των περιστάσεων και όχι απλά έχασε το ντέρμπι από την ομόνοια, αλλά διασύρθηκε με 3-0! Ένα πολύ βαρύ σκορ που δεν θυμάμαι πότε δεχτήκαμε ξανά…
Η ομόνοια μπήκε με περισσότερο πάθος και δύναμη στον αγώνα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Ειδικά όταν προηγήθηκε μας έπαιξε όπως η γάτα το ποντίκι με τους γρήγορους επιθετικούς της.

Η ομάδα μας δεν ήταν συγκεντρωμένη και αυτό φάνηκε και από τις φάσεις των γκολ.
Σε μια αγωνιστική που αν κερδίζαμε θα καθαρίζαμε σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος, μοναδικό παρήγορο είναι και η ήττα της Ανόρθωσης (από την ΑΕΚ, επίσης με 0-3). Με το αποτέλεσμα στο Αντ. Παπαδόπουλος, έστω κι αν χάσαμε κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο…
Έχω ξαναγράψει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι στα επίπεδα που όλοι μας θέλουμε. Αν είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι, αυτό οφείλεται κατά πρώτο λόγο στην αυτοκτονική πορεία της Ανόρθωσης και κατά δεύτερο λόγο στη δική μας απόδοση.

Ακόμα και έτσι, συνεχίζουμε να είμαστε στο +6 και μόνο αν αυτοκτονήσουμε και εμείς θα χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα… Ε, λοιπόν, ας μην το κάνουμε! 

Με την Ανόρθωση μέσα στο ΓΣΠ, πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε! Αυτό τον τίτλο τον χρειαζόμαστε ΠΟΛΥ και ΠΡΕΠΕΙ να τον πάρουμε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου