Γιατί ανησυχώ…



Δεν μου αρέσει να «μουρμουρώ».
Έμαθα όμως να λέω την γνώμη μου, χωρίς φόβο και πάθος, και αυτό κάνω και τώρα.
Λοιπόν, ίσως είναι ακόμα νωρίς και σίγουρα τα φιλικά είναι για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές.  Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ έκανε τις αλλαγές που ήθελε στην ομάδα (έδιωξε κάποιους και έφερε κάποιους άλλους παίκτες) και γι’ αυτό θα κριθεί στην πορεία.
Στα φιλικά της Αυστρίας, ήταν φυσικό και αναμενόμενο να θελήσει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Γι’ αυτό και οι πολλές αλλαγές σε κάθε παιχνίδι…
Αυτό όμως που θα περίμενε κάποιος στην κύρια προετοιμασία είναι να «δεθεί» η ομάδα και να σχηματιστεί ο βασικός κορμός αυτών που θα αγωνιστούν στα πρώτα και ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ τα οποία είναι σε μια και δύο βδομάδες. (Το γιατί τα 2 πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, τα οποία ευελπιστούμε να μας οδηγήσουν σε ομίλους, είναι τα κρισιμότερα της χρονιάς δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω…).
Η εικόνα που βγάζει μέχρι τώρα ο ΑΠΟΕΛ είναι κατά κάποιο τρόπο χαοτική. Ούτε ο ίδιος ο προπονητής δεν φαίνεται – μια βδομάδα πριν το πρώτο μας παιχνίδι – να έχει κατασταλάξει σε βασική εντεκάδα (εκτός κι αν το κάνει και του αρέσει να μπερδεύει τόσο εμάς όσο και τους αντιπάλους μας).

Δεν θα σταθώ στα (κακά) αποτελέσματα των φιλικών αφού αυτά, πραγματικά, δεν έχουν καμία σημασία. Θα σταθώ όμως στο ότι η ομάδα δεν έχει φρεσκάδα, οι παίκτες δεν δείχνουν να έχουν δεθεί αγωνιστικά μεταξύ τους, στην άμυνα έχουμε πρόβλημα ασυνεννοησίας, στη μεσαία γραμμή κακή ανάπτυξη και στην επίθεση αναποτελεσματικότητα!
Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, ανησυχώ…
Έχουμε ακόμα ένα φιλικό με τη Δόξα όπου ελπίζω να αρχίσει η ομάδα, μετά και το ρεπό που της δόθηκε για ξεκούραση,  να παίρνει μπρός…
Σε μια βδομάδα είναι τα επίσημα αποκαλυπτήρια και τα ψέματα τελειώνουν!
Είτε με Μάριμπορ είτε με Μπιρκιρκάρα, ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατότερος και οφείλει να περάσει!
Εμείς θα είμαστε στο γήπεδο. Ελπίζουμε να είναι εκεί και οι παίκτες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου