Σκέψεις για τον πρώτο αγώνα με τη Μάριμπορ (1-1)


 
Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, παρουσιάστηκε αρκετά καλός και οι επιλογές του προπονητή μας έδειξαν να τον δικαιώνουν.

Μετά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μπορούμε να βγάλουμε τα εξής αποτελέσματα:

 Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα από την Μάριμπορ! Οι Σλοβένοι όμως είναι σαφέστατα πιο έτοιμοι και έχον καλύτερη φυσική κατάσταση – κάτι που φάνηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Ισμαήλ Κονσάλβες είναι παίκτης πολύ μεγάλων προδιαγραφών και είναι πολύ κρίμα να τον έχουμε να παίζει μόνο στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο…

Η άμυνά μας παρουσιάζει βελτίωση αλλά δεν εμπνέει ακόμα την σιγουριά που θα θέλαμε.

Στο κέντρο η απουσία των Τζιόλη – Πίντο δεν έχει ακόμα καλυφτεί όπως πρέπει από τον Γκόμεζ.

Ο διαιτητής του αγώνα δεν ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε. Είμαστε όμως ΑΠΟΕΛ και δεν θα πρέπει να σταθούμε σε μερικά λανθασμένα σφυρίγματα του (είναι προτιμότερο να εστιάσουμε την προσοχή μας στα λάθη που οδήγησαν στο γκολ που δεχθήκαμε αλλά και σε αυτά που χάσαμε…)

Οι Σλοβένοι έχουν μικρό προβάδισμα ΑΛΛΑ ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα ΜΠΟΡΕΙ να πάρει την πρόκριση μέσα στη Σλοβενία!

Στον επαναληπτικό πάμε οπωσδήποτε για να πετύχουμε ένα γκολ το οποίο είτε θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πολυπόθητη πρόκριση.

Δεν θέλω να αγχώνω κανένα αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι μία: Αποκλεισμός από την Μάριμπορ = με αποτυχημένη χρονιά, έστω κι αν πάρουμε νταμπλ στην Κύπρο! (και αυτό δεν το λέω εγώ, - το λένε τα οικονομικά δεδομένα…) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου