ΠΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ!


 

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε την φετινή χρονιά έχοντας σαν μεγαλύτερό του στόχο την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Δεύτερος στη σειρά στόχος ήταν η εξασφάλιση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, μέσω των προκριματικών του Champions League (προχωρόντας δηλαδή τουλάχιστον ένα βήμα, αποκλείοντας τον πρώτο αντίπαλο που θα μας τύγχανε). Ας όψεται η Μπάριμπορ ή για κάποιους η διαιτησία ή η κακή μας τύχη ή η δικής ανετοιμότητα, δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ούτε αυτόν τον στόχο.

Τρίτος στόχος στη σειρά είναι η είσοδος μας στους ομίλους του Europa League, έστω και μέσω των προκριματικών του δεύτερου σε σπουδαιότητα ευρωπαϊκού θεσμού. Τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει ο ΑΠΟΕΛ από μια τέτοια πρόκριση δεν έχουν, βέβαια, καμία σχέση με τα οφέλη που θα έφερναν οι δύο πρώτοι στόχοι. Τα 2,5 – 3 εκατομμύρια είναι, πάντως, κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που ζούμε!  Επιπλέον μια πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους θα φέρει κι’ άλλα παράπλευρα κέρδη: ανύψωση του ηθικού και της ψυχολογίας της ομάδας και του κόσμου, κίνητρα στους παίκτες, διατήρηση του status του ΑΠΟΕΛ σαν μια ευρωπαϊκή ομάδα και ας μην ξεχνάμε τους βαθμούς και την εμπειρία που θα μας βοηθήσουν να κυνηγήσουμε και του χρόνου το μεγάλο ευρωπαϊκό όνειρο!

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι πλέον ο μεγάλος στόχος! Μεγαλύτερος ακόμα και από το νταμπλ στην Κύπρο!

Ας σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα και ας βροντοφωνάξουμε: ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου