Ο απολογισμός του Super Cup (+ βίντεο)





Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα με 1-0 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αυξάνοντας τα Super Cup της τροπαιοθήκης του σε 13.

Ο συγκεκριμένος τίτλος έχει τη δική του σημασία και ως αγώνας πριν της πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μας με την Ζούλτε, μας οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα:

+Σίγουρα η κατάκτηση του Super Cup επιδρά θετικά στην ψυχολογία της ομάδας μας.
+Ολόκληρη η ομάδα έδειξε να βελτιώνεται και να δένει μεταξύ της.
+Παίκτες κλειδιά έδειξαν να ανεβαίνουν και να σταθεροποιούνται: Ο Πάρντο ήταν σταθερός και ενέπνεε την σιγουριά που χρειαζόμαστε. Το αμυντικό δίδυμο Ολιβέιρα Γκιγέρμε άρχισε να δένει (παρόλο που 1-2 φορές υπήρξαν κενά πίσω από τις πλάτες τους), ο Γκόμεζ ήταν πολύ βελτιωμένος, ο Ντα Σίλβα εντυπωσιάζει, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Βινίσιους στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Σέρινταν μπήκε με όρεξη και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει (ελπίζουμε και στο σκοράρισμα…).

-Η ομάδα συνεχίζει να δυσκολεύεται να σκοράρει. Είναι ενδεικτικό ότι και το γκολ του Μάριο Σέρτζιο που έκρινε τον αγώνα μπήκε από καραμπόλα…


Το βίντεο του αγώνα:
 



*Την ίδια μέρα που ο ΑΠΟΕΛ κέρδιζε το Super Cup, η αντίπαλός του Ζούλτε, κέρδιζε και τρίτη φορά στο Βελγικό πρωτάθλημα, την Μόνς με 2-0 (έχει και μια ισοπαλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου