H τραγωδία συνεχίζεται… (η τριάρα από την Άιντραχτ και οι τραγικές δηλώσεις του Σέρτζιο)




Τις τραγωδίες που παρουσιάζει ο Πάολο Σέρτζιο στον αγωνιστικό χώρο, με θίασο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, θα τις ζήλευαν ακόμα και οι αρχαίοι Ευριπίδης - Αισχύλος – Σοφοκλής που δίδαξαν την τραγωδία στον κόσμο.
Μια ομάδα – ναυάγιο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος που δεν θυμίζει σε τίποτα ΑΠΟΕΛ, έχασε με τα χέρια κατεβασμένα από την Άιντραχτ με 0-3. 

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, όχι απλά σκηνοθετεί αυτή την κακόγουστη φάρσα (ποτέ δεν θυμάμαι να έχω δει χειρότερο ΑΠΟΕΛ), αλλά θέλει να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Λες και δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης και τις κτυπητές αδυναμίες της ομάδας που παρουσιάζει, κάνει και δηλώσεις που προκαλούν!
«Ήμασταν άτυχοι», λέει «και γι΄ αυτό χάσαμε»! Λες και πιέζαμε τους Γερμανούς, είχαμε κλασσικές ευκαιρίες και δοκάρια αλλά τελικά κέρδισε ο πιο τυχερός…
Ο Πορτογάλος τεχνικός που είτε δείχνει να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα είτε παίζει πολύ καλά το δικό του παιχνίδι μας είπε επίσης ότι «Δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ». Αυτό ερμηνεύεται ως: «Αν με διώξετε θα με πληρώσετε μέχρι τελευταίου σεντ για να πάω να κάνω διακοπές».
«Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει», μας είχε πει επανειλημμένα… ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ να είναι έτοιμη σύμφωνα με τη δική του λογική είναι το δικό μας ερώτημα!
Για να μην αναφέρουμε τις δηλώσεις των άλλων συντελεστών της τραγωδίας, (των Διοικούντων) που μας βεβαίωναν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ισχυρότερος από πέρσι…
Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί (με αποκλειστικά δική του ευθύνη, μετά από δικές του τραγικές επιλογές) το ΔΣ της ομάδας! Ξέρουμε ότι για να αντικαταστήσει τον κύριο Πάολο θα πρέπει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη. Δυστυχώς όμως, έτσι είναι η ζωή… Δεν φτιάχνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυτά και τα λάθη πληρώνονται (κάποτε πολύ ακριβά).

ΥΓ: Τους παίκτες δεν τους αγγίζουμε (ακόμα) αφού θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή φέρουν τη λιγότερη ευθύνη.

Ας διασώσουμε ότι διασώζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου