Η κατρακύλα συνεχίζεται... Ας όψονται οι υπαίτιοι!


 
Μπορεί ο Δώνης να δηλώνει αισιόδοξος αλλά για να αλλάξει η τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα πρέπει να αλλάξουν πολλά!
Ο Δώνης και το επιτελείο του έφτασαν στον Αρχάγγελο και έπιασαν δουλειά προσπαθώντας να διορθώσουν ότι διορθώνεται από το ναυάγιο που παρέδωσε ο Πάολο Σέρτζιο.

Κάποια σημεία όσον αφορά την νοοτροπία και το στήσιμο της ομάδας βελτιώθηκαν άμεσα. Η ομάδα όμως, για να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε, χρειάζεται ακόμα πάρα πολλή δουλειά! Αυτό έδειξαν και τα εργομετρικά τεστ αφού η φυσική κατάσταση των παικτών μας είναι σε κατάσταση απελπιστική. Αυτό δείχνει, δυστυχώς, και η τραγική εικόνα στο γήπεδο η οποία είναι ο καθρέφτης της ομάδας…

Σοβαρά λάθη έγιναν πολλά από το καλοκαίρι και δυστυχώς φαίνεται ότι το ρόστερ της ομάδας είναι στημένο πολύ λάθος! Η ομάδα συνεχίζει να μην μπορεί να σκοράρει (η έλλειψη ικανού σέντερ φορ βγάζει μάτια) και φυσικά ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και να βάλει την μπάλα στα δίκτυα, ούτε έχει κάποιο μαγικό ραβδάκι για να βάζει γκολ από τον πάγκο. Και ευτυχώς ή δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ ποτέ δεν κερδίζεις.

Ο Δώνης, λοιπόν, είναι αναγκασμένος να δουλέψει με τους παίκτες που βρήκε (που επέλεξαν άλλοι για αυτόν) μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο όπου θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες νέες προσθήκες στην ομάδα. Για να γίνει αυτό, φυσικά, θα ξοδευτούν κι άλλα χρήματα τόσο για νέα συμβόλαια όσο και σε αποζημιώσεις, επιβαρύνοντας περισσότερο την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε…

Ας όψονται αυτοί που οδήγησαν την ομάδα με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό του πρωταθλήματος σε αυτό το σημείο…
Μέχρι τον Ιανουάριο, λοιπόν, υπομονή!

1 σχόλιο:

  1. Δεν η έλλειψη ικανού σέντερ φορ είναι η έλλειψη σοβαρότητας που μας λείπει.


    Υ.Γ Η ασυλία του Δώνη πότε τελειώνει; γιατί τωρά είμαστε στο -8 αν δεν το εχαπαρήσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή