Σκέψεις μετά το παιχνίδι με την Μπορτνό




Ο Γιώργος Δώνης κάνει καλή δουλειά και αυτό άρχισε να φαίνεται πλέον και στο γήπεδο. Με το ρόστερ που κληρονόμησε από τον Πάολο Σέρτζιο το παλεύει και έδειξε αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους σε Κύπρο και Ευρώπη. Τους οπαδούς πάντως ο Ελλαδίτης τεχνικός τους πείθει και έχει κερδίσει την στήριξή τους!

Το παιχνίδι με την Μπορτνό ήταν το πρώτο (σε σύνολο 8 αγώνων) που ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει φέτος!

Ο Δώνης, παρόλο που δεν έχει στην ομάδα παίκτη – γκολτζή, φαίνεται να βρίσκει άλλες λύσεις από πίσω (σκόραρε ο Αλεξάνδρου και ο Μοραίς ο οποίος βγήκε πολλές φορές μπροστά σαν κρυφός κυνηγός).

Με τον Δώνη, βγήκε από την ναφθαλίνη και ο Άθως Σολομού ο οποίος τις προηγούμενες χρονιές ήταν χρήσιμο εργαλείο (ο Άθως έπαιξε απέναντι στην Μπορντό τα πρώτα του επίσημα λεπτά όταν μπήκε αλλαγή στη θέση του Αλωνεύτη).

Στο νικηφόρο αγώνα με τον Μπορντό ο Δώνης χρησιμοποίησε συνολικά 5 κύπριους (Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδη, Αλωνεύτη, Σωτηρίου και Σολομού), αριθμό ρεκόρ για φέτος!

Ευστάθιος Αλωνέυτης: Ότι και να πει κανείς για αυτό τον ταλαντούχο παίκτη είναι πολύ λίγο… Ο άνθρωπος ξέρει πολλή μπάλα και παίζει όσο μπορεί, ακόμα και μόνος του αν χρειαστεί. Είναι πολύ φιλότιμος και ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ο Στάθης τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, είτε αγωνίζεται για τον ΑΠΟΕΛ είτε για την Εθνική. Ο Στάθης ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Respect!

Ελπίδες πρόκρισης στο Europa League θα έχουμε μόνο αν αγωνιστούμε σαν ΑΠΟΕΛ άλλων εποχών και καταφέρουμε να πάρουμε 2 νίκες στα επόμενα παιχνίδια…

Ο κόσμος στήριξε την ομάδα στο παιχνίδι με την Μπορντό αλλά δυστυχώς με το άναμμα φωτοβολίδων μάλλον θα φέρουν νέα τιμωρία στην ομάδα… Ας προστατέυσουμε επιτέλους την ομάδα μας!

Ο Μπενανσούρ στο παιχνίδι με τους Γάλλους, έκανε τα μαγικά του! Ήταν ο Μπένα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα.

Κάτι πρέπει να γίνει με τις εξόδους του Πάρντο. Ας το δουλέψουν στις προπονήσεις…

Σκεφτήκατε στη φάση αποβολής του Μπούτιμιρ να ήταν κάποιος άλλος παίκτης των Γάλλων που δεν είχε κίτρινη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου