Ψιλό γαζί (νομίζει ότι) μας δουλεύει η διοίκηση της ΑΕΛ!
Έχουμε και λέμε… Η ίδια η διοίκηση της ΑΕΛ δημοσίευσε φωτογραφία με τον ύποπτο ρήψης της φονικής φωτοβολίδας εναντίων του Κακά.

Στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ η φωτογραφία είναι κάτω από τον τίτλο «Δεν τον ξέρει κανείς» http://www.aelfc.com/news-detail.php?news=1718 και αναφέρεται ότι «Στη κερκίδα της ΑΕΛ δεν διαπιστώθηκε ξανά να κυκλοφορούν άτομα με τη συγκεκριμένη κουκούλα και αυτό ενισχύει τις υποψίες μας για προβοκάτσια». Γράφουν επίσης ότι «Η ΑΕΛ κατέχει μαρτυρία για το συγκεκριμένο άτομο ότι έριξε τις δύο κροτίδες στο γήπεδο και ήδη ενημέρωσε την αστυνομία».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις ενέργειες και τις έρευνες που έκανε η διοίκηση της ΑΕΛ αλλά και η αστυνομία για να βρουν τον ένοχο. Μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο πάντως, αδειάζει την επίσημη ΑΕΛ και φανερώνει το ψέμα και την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος!

Το συγκεκριμένο άτομο όχι μόνο θεάθηκε ξανά στην κερκίδα της ΑΕΛ αλλά παίρνει και πόζες και φωτογραφίζεται με άλλα άτομα τα οποία είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν και να ερωτηθούν!
Ας ρωτήσουν τις κορούδες που φωτογραφίζονται μαζί του.
Όλο και κάτι περισσότερο από τον Σοφοκλέους και τον Πλουτή θα ξέρουν αυτές...

Το συγκεκριμένο όχι απλά παρευρίσκεται σε αγώνες της ΑΕΛ αλλά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι και ο οργανωτής της κερκίδας τους! Είναι λοιπόν δυνατόν να μην τον γνωρίζει κανένας;


Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πιστέψει τα περί προβοκάτσιας;
Λέτε να είναι ΑΠΟΕΛίστας που είχε βίτσιο να πηγαίνει και να οργανώνει την κερκίδα της ΑΕΛ;
Αφού λοιπόν η επίσημη ΑΕΛ δηλώνει ότι έχει μαρτυρία πως το συγκεκριμένο άτομο έριξε τις δολοφονικές φωτοβολίδες ας τον «δώσει» και ας σταματήσει επιτέλους να παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου και να συγκαλύπτει ένα έγκλημα! Στο κάτω κάτω ο συγκεκριμένος ανεγκέφαλος – ηλίθιος οπαδός, είναι την ομάδα της ΑΕΛ που ζημίωσε μερικά εκατομμύρια…

ΥΓ: Εκτός πάλι, (σκέφτομαι εγώ τώρα), και αν οι εξυπνόβλακες της ΑΕΛ έκαναν νέα πατάτα! Επειδή έπρεπε να «δώσουν» κάποιον για να δείξουν ότι συνεργάζονται με την αστυνομία, είπαν (ξανά) ψέματα και έδωσαν τον συγκεκριμένο οπαδό που φορούσε μάσκα, θεωρώντας ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους πάντες και να μας πείσουν ότι δεν μπορούν να τον βρουν και ότι τάχα δεν ξαναθεάθηκε στην κερκίδα τους!
Όπως και να έχει, περαστικά τους...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου