Τι θα έπρεπε να ζητήσει η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για το διακοπέντα αγώνα με την ΑΕΛ


 
1.       Να υποδειχθεί από την ΑΕΛ ο ένοχος που τραυμάτισε τον Κακά και τους δύο δημοσιογράφους και να παραδοθεί στην αστυνομία (και να σταματήσει η διοίκηση της ΑΕΛ τα καραγκιοζλίκια του τύπου «προβοκάτορας», «δεν ξέρουμε ποιος είναι», κτλ).

2.       Ο εγκληματίας (επειδή περί αυτού πρόκειται) να τιμωρηθεί υποδειγματικά αφού κατηγορηθεί για απόπειρα φόνου!

3.       Να τιμωρηθεί η ΑΕΛ με αυστηρή ποινή για τη διακοπή του αγώνα (εξ υπαιτιότητας των οπαδών της)  καθώς και για τον τραυματισμό του Κακά και την ταλαιπωρία της αποστολής και των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

4.       Η επίσημη ΑΕΛ (Ανδρέας Σοφοκλέους + Πλουτής Αρβαάμ) να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τον ΑΠΟΕΛ και προσωπικά από τον Κακά (και να σταματήσουν τις αλητείες του τύπου «μα δεν έπεσε κροτίδα» ή «έπεσε μακριά», «μα ο Κακά δεν τραυματίστηκε – προσποιήθηκε τραυματισμό» ή «τραυματίστηκε ελαφρά», «η τρύπα στον πάγκο προϋπήρχε κτλ).  

5.       Από κοινού και οι δύο ομάδες (ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ) να καταγγείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο τον γιατρό των πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για τις 2 αντιφατικές του γνωματεύσεις.

Αφού γίνουν όλα τα πιο πάνω να ζητήσει να  συνεχιστεί ο αγώνας από το λεπτό που διακόπηκε!  Να πάμε και να τους κερδίσουμε και μέσα στο γήπεδο!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου