Ο Ντε Βινσέντι, αργά ή γρήγορα, θα το μετανιώσει




Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, πολύ σύντομα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) θα μετανιώσει για το γεγονός ότι δεν έκανε τα πάντα που περνούσαν από το χέρι του για να μείνει στον ΑΠΟΕΛ.

Ήδη σε αναρτήσεις του στο twitter ανεβάζει φωτογραφίες με τον εαυτό του να πανηγυρίζει γκολ του ΑΠΟΕΛ και να γράφει «Μου λείπει αυτό, μου λείπει το ποδόσφαιρο».
Μπορεί προς το παρόν το μυαλό του να είναι απασχολημένο παρακολουθώντας και υποστηρίζοντας την εθνική ομάδα της χώρας του (Αργεντινής) στο Μουντιάλ, σύντομα όμως θα επιστρέψει στην πραγματικότητα. Και αυτή η πραγματικότητα θα είναι τα Ιωάννινα (ή κάποια άλλη  δευτεροκλασάτη ομάδα της Ά Εθνικής). 

Η συνειδητοποίηση του Τόμας, ότι θα παρακολουθεί τους πρώην συμπαίκτες  του στον ΑΠΟΕΛ από την τηλεόραση να αγωνίζονται στο Champions League, τον αναστατώνει.
Με τις αναρτήσεις του στο twitter αλλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόδρομο Πετρίδη, ρίχνει ουσιαστικά γέφυρες προς τον ΑΠΟΕΛ.

Εμείς που ξέρουμε πολύ καλά την αξία του και με ένα λογικό συμβόλαιο (και συμφωνία με τον Ολυμπιακό), επικροτούμε την επιστροφή του, έστω και μετά από όσα προηγήθηκαν…

2 σχόλια: